Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért nyírja ki a FIDESZ a...

Miért nyírja ki a FIDESZ a magyar filmet?

Figyelt kérdés

Ha jól értettem ebből a cikkből, a hatalomra jutásuk óta egyetlen játék- vagy dokumentumfilm sem készült, halódik a filmszemle, megvonták a pénzt a forgalmazástól is. Én sajnálom ezt, mert engem érdekeltek (volna) a magyar filmek, és ez egy olyan terület, ahol kis ráfordítással nagyot lehetne alkotni. Legalábbis az átkos szocializmusban ez még sikerült... Teljesen a semmiből persze nem megy.

[link]

2011. febr. 1. 17:37
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
33%
most őszintén, 2000-tól nem készült nézhető magyar film. Az üvegtigris kivétel.
2011. febr. 1. 18:09
 2/27 anonim ***** válasza:
55%
Szerintem a magyar filmek eddig is elég szarok voltak ha meg állami támogatás nélkül nem képesek fentartani magukat látszik hogy nincs rájuk igény elég rossz üzlet manapság fontosabb dolgokra is lehet költeni
2011. febr. 1. 18:11
 3/27 A kérdező kommentje:
Hát lehet, hogy igazatok van, és ez egy ésszerű lépés: Ha nem megy, ne erőltessük!
2011. febr. 1. 18:23
 4/27 anonim ***** válasza:
90%
De akkor ezt a focinál is be kéne vezetni.Ami nem megy,ne erőltessük..és olyan sportokba forgatni, ami megy.Bocs.
2011. febr. 1. 18:41
 5/27 Sz1u ***** válasza:
72%

Már hogyne készült volna szórakoztató (hangsúlyozom szórakoztató!) magyar film 2000 után! Bár egyik sem közelíti meg a nagy hollywoodi filmeket, de hazai szinten igenis - mintmár írtam - is szórakoztatóak:

- Csak szex és más semmi

- Tibor vagyok, de hódítani akarok

- Üvegtigris 1,2

- Valami Amerika

- Apám beájulna

- Magyar vándor

- Sorstalanság

- Meseautó

- Egy szoknya, egy nadrág

- Kontroll

Nahh, (a teljesség igénye nélkül) hirtelenjében ennyi... Mindegyiket láttam és tényleg kellemes kikapcsolódás volt valamennyi!

A FIDESZ pedig kinyalhatja!

2011. febr. 1. 18:42
 6/27 anonim ***** válasza:
100%
Az előbbi listából a Sorstalanság és a Kontroll színvonalasabb, a többi szóra sem érdemes.
2011. febr. 1. 18:48
 7/27 anonim ***** válasza:
69%

Ez így van a focit sem kéne támogatni sosem tudnak nyerni hiába hozzák nigériából az egyre jobb játékosokat támogasák a klubbokat az életerős szurkolóik.

Felsorolt filmek közzül a sortalanságot kivéve nagyon gagyi mind.

2011. febr. 1. 19:01
 8/27 anonim ***** válasza:
73%

Vannak nagyon jó mai magyar filmek, a Fidesz bekaphatja. A színházakat is teljesen kinyírja, de bezzeg a Retek klub meg ezek maradhatnak -.-

És vannak mostani színvonalas hazai filmek:

Kaméleon

Bibliotheque pascal

Fehér tenyér

Pál Adrienn

Kontroll

Hídember

2011. febr. 1. 19:11
 9/27 A kérdező kommentje:
Igen, ez tetszik, hogy akkor a focit se kéne erőltetni. De hát mit tehetünk, ha a miniszterelnök úrnak ez a szíve csücske. A magyar filmeket annyira biztos nem szereti.
2011. febr. 1. 19:12
 10/27 anonim ***** válasza:
16%
A félretájékoztatással ellenben a magyar filmet nem a Fidesz "nyírja ki", hanem egy liberális baráti kör "nyírta ki", akik 8 éven keresztül (sőt még régebb óta) egymásnak adták haveri alapon a sok-sok millió forintot nézhetetlen filmekre vagy el nem készült filmtervekre, mit sem törődve azzal, hogy többmilliárdos tartozást és hiányt csinálnak a filmfinanszírozásban. Ezért nincs most pénz filmekre.
2011. febr. 1. 20:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!