Miért nem lehetett független köztársasági elnököt választani?
Azért, mert egy szuverén, tiszta erkölcsű, értelmes ember nem írna alá olyan törvényeket, amikben visszamenőlegesség érhető tetten, és amelyeket az Alkotmánybíróság egyszer már visszadobott.
Ez a játék nem babra megy. Ezért fel kell Schmitt Pált akasztani. Ezt a szentségtörést csak az ő és a fideszes illetve kdnp-s képviselők vérével lehet lemosni. Tízmillió magyar jogbiztonságának ilyetén felszámolása halálos bűn.
Senki és semmi nem kényszerítette őket arra, hogy ekkora bűnt elkövessenek. Ugyanakkor figyelmeztette őket az egész értelmiség, szakma, nemzetközi sajtó, európai politikai elit.
Azt, hogy kötelet kell rakni a nyakukba, csak maguknak köszönhetik. Nem azért mondom ezt, mert egy vérszomjas pszichopata vagyok (nem vagyok az), hanem azért, mert tudom, hogy az emberi jogokat, a jogállamiságot és a demokráciát minden áron meg kell védeni, és komoly, szándékos sérelmét példás szigorral kell megtorolni. Ez a demokrácia és a jogállamiság záloga. Így ment ez miden országban, ahol már megszilárdultak ezek az értékek.
Sajnálom őket, de ha ezt megúsznák, tízmillió magyar embert kéne sajnálnom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!