Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért pesszimisták a magyarok?

Miért pesszimisták a magyarok?

Figyelt kérdés
2011. jan. 29. 13:04
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Tudom, boldogok a lelki szegények, mert,,,, Én inkább abból a boldogságból szeretnék egy szeletet kapni, amiről le akarsz beszélni.Félsz ,hogy kevesebb jut neked mi ?
2011. febr. 2. 14:28
 12/18 anonim ***** válasza:
Történelem.
2011. febr. 2. 15:19
 13/18 anonim ***** válasza:
hát pontezért
2011. febr. 2. 17:58
 14/18 anonim ***** válasza:
Mert Fidesz kormány van. Hidd el ha ezek egyszer eltűnnének még a nap is másképp sütne.
2011. febr. 2. 21:13
 15/18 anonim ***** válasza:

""Használj egyes számot Pedro. Te jobban érzed magad ettől. de másokra szerencsére ez nem jellemző."

- Amint látom, rád sem, ugye? :-D

Pedro"

Rám különösen nem.

2011. febr. 2. 21:14
 16/18 anonim ***** válasza:

"Ennek már-már genetikai okai vannak. Sokkal rosszabbul élő népek sokkal boldogabbak tudnak lenni."

Vagy ne hazudj, vagy lépj politikai pályára!

2011. febr. 2. 21:16
 17/18 anonim ***** válasza:
Mert valahogy sosem jutnak előrébb az életben,és ekkor azt hiszik,ez a kormány miatt van így. Pedig minden ember maga alakítja az életét,saját magától függ hova jut. Nekem sikerült olyan szintre eljutnom tudással,munkával,hogy abszolút nem izgat éppen ki van kormányon,kinek fizetem az adót,járulékokat. És az ember erre igenis büszke lehet,és nem hiszem hogy erre sok más ember nem lenne képes. Mindenki az adott kormánytól várja a segítséget. Ez nem teljesen így működik,ehhez kell a másik fél is. Gondolom az írásomból kiderült kedves kérdező,hogy nem mindenki pesszimista. És ha az anyagi biztonsághoz hozzáveszem azt is,hogy van 3 gyönyörű gyerekem,boldog házasságom,és még csak 40 éves vagyok, hitelem meg az életben nem lesz,akkor egyértelmű az optimizmusom. És ami még nagyobb öröm,hogy a gyerekeimet is el fogom tudni indítani majd ha felnőnek,persze ha megérem. Ezt az egyet nem tudhatja senki sem.
2011. febr. 2. 21:49
 18/18 anonim ***** válasza:
Minden pesszimista menjen afrikába 5 évre! Majd meglátod ott miyen!
ápr. 28. 09:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!