Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbán Viktor miért nem látja...

Orbán Viktor miért nem látja be végre, hogy politikája teljesen ellenszegül a magyar nép akaratának? Miért nem mond le a posztjáról, hogyha látja, hogy mindenki az ellensége?

Figyelt kérdés
2011. jan. 26. 19:28
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:
82%

Úristen!!!!

Maradt volna az MSZP?????

Na jó én erre inkább nem mondok semmit, csak felcseszné az agyam. Fától az erdőt!

Wáhhh: @

Te megérdemelnéd az MSZP-t, sem én, sem a gyerekeim nem.

2011. jan. 26. 20:16
 12/51 anonim ***** válasza:
42%

Sokaknak tetszik az, ahogy megnyilvánul. Ez a titka Orbánnak.

Sokan elvannak tévedve, és hisznek abban, hogy Magyarország a külföld nélkül is boldogulna, és ezért tetszik nekik az, hogy Orbán „visszaaszol”.

Az a fene nagy büszkeségünk visz minket a sírba.

A másik, hogy mindig a múltba élnek, abba mutogatnak, mindig mindenért az MSZP a hibás. És ezt el is hiszik.

2011. jan. 26. 20:23
 13/51 anonim ***** válasza:
74%
a nép 2/3 -ada vele van csak szólok. nem véletlenül került hatalomra. és fényévekkel jobb mint gyurcsány volt
2011. jan. 26. 20:23
 14/51 anonim ***** válasza:
67%
Kérdező, nem csalódtam benned!:/
2011. jan. 26. 20:24
 15/51 anonim ***** válasza:
59%
MSZP??? Idióták vagytok! Nektek jó volt az elmúlt 8 év??? Nekem most jobb és jobb lesz! Éljen a Magyar Polgári Szövetség! Éljen Orbán Viktor!
2011. jan. 26. 20:24
 16/51 anonim ***** válasza:
60%
Miért szegülne ellen a magyar nép akaratával? Esetleg a tied meg a többi mszp hívő baloldali barátaidénak lehet és ti nem vagytok a magyar nép csak egy kisebbség!
2011. jan. 26. 20:26
 17/51 anonim ***** válasza:
84%
Én sem értem ezt.Miért szegülne ellen? Mi szegül ellen benne? Magyarázd már el nekem.
2011. jan. 26. 20:26
 18/51 A kérdező kommentje:

Mondtam már, hogy az MSZP csak azért tetszik, mert nem hitlerkedik és valószínűleg van esélye megnyerni a következő választást, mert elég nagy párt.

A kedvencem a Munkáspárt, csak sajnos nincs elég becsületes magyar dolgozó, aki rá szavazna. Inkább szavaznak a gyűlölködő Jobbikra...

2011. jan. 26. 20:32
 19/51 anonim ***** válasza:
16%
Sok fideszesnek nem soká félre áll a szája. Viktorkáék visszahozzák a régi idők gazdálkodását. Az iskolákat összevonják, Bp-en az összes giminek, szakközépnek stb. egy-egy gazdasági vezetése lesz. A régi GAMESZ rendszert hozzák vissza a modern fiatal fideszesek. ez lesz az igazi pazarlás. Szétvernek mindent, ami eddig valahogy működött.
2011. jan. 26. 20:32
 20/51 anonim ***** válasza:
65%

Uramisten :S

Van fogalmad neked azokról a szavakról, amikkel dobálózol?

Remélem tudod, hogy most vérig sértetted a dolgozó embereket, akik éppenséggel becsületesek.

Mindegy, hogy őszinte legyek nem igen vártam mást, elvégre a kérdésre válaszolni képtelen voltál.

Fogadd őszinte gratulációmat és komolyan megérdemelnéd az MSZP-t!

2011. jan. 26. 20:34
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!