Orbán Viktor miért nem látja be végre, hogy politikája teljesen ellenszegül a magyar nép akaratának? Miért nem mond le a posztjáról, hogyha látja, hogy mindenki az ellensége?
Figyelt kérdés
2011. jan. 26. 19:28
1/51 anonim válasza:
Pontosan tudja, és ugyanazzal a lendülettel le is szarja. Köszönjük nektek, kedves FIDESZ szavazók, akik nem képesek nyolc évnél távolabbra visszaemlékezni...
2/51 A kérdező kommentje:
Én nem vagyok Fidesz-szavazó.
2011. jan. 26. 19:36
3/51 anonim válasza:
"Én nem vagyok Fidesz-szavazó."
Igen, ezt valahogy sejteni lehetett...
4/51 anonim válasza:
Egyetértek az elsővel.Bár hozzá kell tenni,hogy - nem akarom védeni Orbánt de- annak idején sokáig Gyurcsány se mondott le pedig mindenki mondta neki,és amikor lemondott akkor rögtön jöttek a szekálós viccek ,hogy elvitte a szakadék felé a buszt aztán átadta a volánt...
5/51 A kérdező kommentje:
Gyurcsány se volt tökéletes, de jobb volt, mint Orbán!
2011. jan. 26. 19:42
6/51 anonim válasza:
nem volt jobb
gyurcsány csak idegenek érdekeit nézte
8/51 anonim válasza:
Hát... embere válogatja tudod az a baj,hogy mind2 alamuszi paraszt Orbán egy olyan kisugárzású ember mint pl Hitler tehát valahogy manipulálni tudja a népet Gyurcsányban ez hiányzott.Azt lehet mondani hogy ő csak azért nyert annak idején mert akkor még elegük volt Orbánból meg a Medgyessy kormány viszonylagos jóléte miatt.
9/51 anonim válasza:
Kérdező És ugyan kit raknál a helyére? Szolj valami értelmeset!
10/51 A kérdező kommentje:
"Kérdező És ugyan kit raknál a helyére? Szolj valami értelmeset!"
Hát, a legjobb az lett volna, hogyha maradt volna az MSZP, mert igaz, hogy súlyos hibáik voltak, de legalább nem akartak hitlerkedni felettünk.
A legjobban azonban annak örülnék, ha valahogy Thürmer Gyuláék lennének végre a kormánypárt. Azok rendet csapnának egykettőre!
2011. jan. 26. 20:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!