Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha most 2011-ben pártot...

Ha most 2011-ben pártot alapíthatnál milyen párt lenne az?

Figyelt kérdés
Gondolok itt névre alapelvekre ilyenekre...
2011. jan. 26. 16:12
1 2 3
 21/26 Dick Esmen ***** válasza:
69%

Magyar Piások és Káromkodók Pártja(MPKP)

Alapelvek:

1.Mindenkinek ingyen sört!

2.Annyit káromkodhatsz amennyit akarsz.

Simán nyernék a választáson!Amint megválasztanának addig inna az egész ország amíg el nem fogy a pia.Akkor egy-két napot káromkodna mindenki majd hazamennének.Ezután én lemondanék és valami normálisabb párt venné át az irányítást.Nemsokára már szobraim lennének országszerte és aranykornak hívnák az én időmet.Ja,hogy közben tönkre ment a gazdaság mert senki nem dolgozott?Oda se neki,mindig kel áldozatokat hozni!

2011. jan. 30. 16:22
 22/26 Specus ***** válasza:
Nemzeti Radikális Párt néven egy szélső jobboldali párt lenne :)
2011. jan. 30. 16:22
 23/26 anonim ***** válasza:
Én inkább az első hozzászóló pártjába lépnék be. Ennél jobbat én sem tudnék alakítani.
2011. jan. 30. 21:42
 24/26 anonim ***** válasza:
37%

"Az elsővel már találkoztam kétszer is ...sajnos Aranykornak nevezte a kommunista rendszert szóval -.-""

És milyen igaza volt. Nemzetünk fénykorát élte, mérhetetlen gazdagságunk és végtelen jólétünk volt, melyről más országokban csak álmodoztak.

2011. jan. 30. 21:45
 25/26 anonim ***** válasza:
0%

"Az első pártja tetszik. Csak az EU-ból való kilépést nem erőltetném. Inkább a NATOból lépnék ki"

Mindkettő egyformán szükséges, nem lehet fontossági sorrendet felállítani.

2011. jan. 30. 21:49
 26/26 anonim ***** válasza:
Ti normálisak vagytok?? A "marxizmus-leninizmus" elnevezést a beteg gazember Sztálin találta ki. Én nem nagyon mondogatnám ezt, mint jó példát..
2011. jan. 31. 22:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!