Ha most 2011-ben pártot alapíthatnál milyen párt lenne az?
Magyar Piások és Káromkodók Pártja(MPKP)
Alapelvek:
1.Mindenkinek ingyen sört!
2.Annyit káromkodhatsz amennyit akarsz.
Simán nyernék a választáson!Amint megválasztanának addig inna az egész ország amíg el nem fogy a pia.Akkor egy-két napot káromkodna mindenki majd hazamennének.Ezután én lemondanék és valami normálisabb párt venné át az irányítást.Nemsokára már szobraim lennének országszerte és aranykornak hívnák az én időmet.Ja,hogy közben tönkre ment a gazdaság mert senki nem dolgozott?Oda se neki,mindig kel áldozatokat hozni!
"Az elsővel már találkoztam kétszer is ...sajnos Aranykornak nevezte a kommunista rendszert szóval -.-""
És milyen igaza volt. Nemzetünk fénykorát élte, mérhetetlen gazdagságunk és végtelen jólétünk volt, melyről más országokban csak álmodoztak.
"Az első pártja tetszik. Csak az EU-ból való kilépést nem erőltetném. Inkább a NATOból lépnék ki"
Mindkettő egyformán szükséges, nem lehet fontossági sorrendet felállítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!