Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Milyen intézkedéseknek kellene...

Milyen intézkedéseknek kellene történnie ahhoz, hogy pl. egy ellenzéket támogató választópolgár elégedett legyen a kormánypárttal?

Figyelt kérdés
Minek kellene történni ahhoz, hogy mszp-sként vagy jobbikosként azt mondjad: "legközelebb mégis a fideszre szavazok!"?
2011. jan. 26. 13:49
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
18%
a "16:09" -esnek annyiban van igaza, hogy egy szuper programra én se szavaznák, mert az csak program ,a fidesztől ez hiteltelen. Mondom, ha valódi intézkedéseket látnék most a 4 év alatt ami helyes útra megy, akkor lehet változna a felfogásom, de ez láthatóan nagyon nem így lesz.
2011. jan. 26. 23:08
 12/17 anonim ***** válasza:
33%

Nekem pont elég lenne, hogyha betartanák a választási ígéreteiket, és amihez nem kaptak felhatalmazást az nem csinálnák.

-Nincs közbiztonság.

-Nincs erős nyugdíjrendszer, 2011 re a nyugdíjak reálértéke csökken.

-Adócsökkenés persze volt, de inkább a felső jövedelmi rétegnek.

-Nem volt járulékcsökkentés, járulékemelés volt helyette.

Viszont nem volt szó se alkotmányozásról, se sajtószabadsággal nem összeegyeztethető médiatörvényről, se arról, hogy megszavazzák maguknak a fizetésemelést, meg a pártfinanszírozást stb.

A fidesz nem tartotta be a választási ígéreteit, mondjuk én sejtettem de ez van.

2011. jan. 27. 15:58
 13/17 anonim ***** válasza:
67%

Engem inkább a Fidesz mellé állítottak az események.

Hogy miért?

- A szüleim nyugdíja megmaradt

- Úgy, hogy a fizetésem emelkedett jócskán. Pedig csak havi brutto 177.000 Ft-ot keresek. Ez szerinted magas jövedelem? Ja, hogy ehhez van 3 gyerekem. Bocs.

- Csökkent a lakáshitelem kamata (középárfolyam)

-Végre a jobboldali gondolataimat leírhatom a neten, nem kell félnem attól, hogy a belső elhárítás egyszer megjelenik az ajtómban vagy valamelyik túlbuzgó mócsing kollega beköp (ez tényleg megtörtént)az állami szférában hivatalban levő főnökömnél.

- sajnos még mindig ott van az igazgató, csak köpönyet válltott!

- sajtószabadság van, én csak ellenzéki cikkeket találok a neten...........

2011. febr. 5. 17:37
 14/17 anonim ***** válasza:

Mondjuk ha Orbán lemondana és átadná a miniszterelnöki széket Mesterházinak a következő szöveggel:Mester engem már meghaladnak ezek a dolgok nincs hozzá képesítésem és tudom mert ön mester és már számtalanszor bizonyított , hogy ön sokkal jobban végezné a dolgát.

Tanán ez bejönne az érzelmes balról indulatoskodóknak:)

Az ellenzéknek az a dolga h eljátsza,h sokkal jobban csinálna mindent .Hogy ezt milyen indulatok és milyen érvek ötletek stílusok mentén teszi az csakis intelligenciájától és kulturális neveltetésétől függ.

De mivelhogy nem ő van kormányon nagyon frusztrált szokott lenni.Elpazarolt éveknek tekinti az időt amikor nem ő lehet a főnök és ettől nagyon szomorú szegénykém.

Bármit tesz a kormány az ellenzék és indulatos, érzelmes hívei bele fognak kötni.Ha van sapka rajta azért ha nincs akkor azért.

Ez nem is volna baj. Akkor van baj amikor eme pártoknak érzelmes és indulatos híveik egymást kezdik mocskolni , bántani alpári módon és az egész mocsokból már ki se látszik semmi csak a nagy fröcsögés.

Ettől mindig szomorú leszek kicsit...

2011. febr. 5. 18:53
 15/17 anonim ***** válasza:

Az ellenzéki azt jelenti, hogy elégedetlen a kormánnyal. Tehát a kormány per definitionem nem tehet olyat, amivel az ellenzékiek elégedettek, mert ha ezt csinálja, akkor azok az ellenzékiek kormánypártivá változnak.

Egy mostani Mszp-szavazó sosem lesz fideszes, mert teljesen mások az érdekei, mint a Fideszre szavazó rétegeknek. A Jobbik szavazótábora kevésbé stabil, ők kétfelé (MSZP, Fidesz) is elszivárognak lassan.

2011. febr. 6. 04:31
 16/17 anonim ***** válasza:
Hát a szociknak semmi nem jó nekik mind1!A jobbikosok (mint én is) mi nem ellenzünk minden intézkedést sőőtsokat támogatunk csak 1-2 hiányos!De ha radikálisabb lenne a fidesz akk talán támogatnám!
2011. febr. 6. 11:33
 17/17 anonim ***** válasza:
Erről jut eszembe!Miért van az hogy minden gyilkos rabló hasonlók fojton eltakarják az arcukat,legalább annyi lenne bennük hogy a pofájukat válalják!!
2011. febr. 6. 11:36
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!