Van olyan fideszre szavazó, aki marad a mnyp-ban?
igen van!
Én biztos hogy maradok!
57
Kicsit finomítsd az ismereteidet, mielőtt hülyeséget írsz.
szerintem ez pártfüggetlen döntés
legalábbis akinek van esze, azzal dönt, nem birka módra
11:35
Így van! Itt a lehetőség, lehet választani, nincs kötelezővé téve egyik sem. Ez egy jó dolog. Mindenki eldöntheti, neki mi a jó.
Bár...nem tudom, hogy én, akinek 30 éve van a nyugdíjig, hogyan tudnám eldönteni, hogy az állami jó lesz-e nekem akkor? Addig még 8-szor megrefolmálják okosabbnál okosabb pártok, a szándékos munkakerülők (mindenkinek tiszta mire gondolok) száma megtriplázódik, a dolgozók fogynak, az öregek gyarapodnak. Szóval nem tudom, lesz-e egyáltalán nyugdíjjam...
"Addig még 8-szor megrefolmálják okosabbnál okosabb pártok, a szándékos munkakerülők (mindenkinek tiszta mire gondolok) száma megtriplázódik, a dolgozók fogynak, az öregek gyarapodnak."
Te egy jóstehetség vagy. :D
11:39-es vagyok!
Igen, könnyen megeshet, hogy összeomlik, ezért is írtam amit írtam.
Igazából az, hogy összeomlik-e vagy sem, mindössze azon múlik, hogy eltartjuk-e az X millió ingyenélőt vagy sem. Ennyi a képlet, nem több.
Ha majd ez a kormány generáció kihal, hátha lesz valaki, aki mer is ennek ügyében lépni...
"önkényesen elveszem a 24%-od" Ezt hogy érted? Nem kötözködni akarok, komolyan, csak ezt nem értem.
""nem lesz nyugdíjad, mivel összeomlik az ellátórendszer. ez nem pánikkeltés, hanem tény!""
Ezek nem a tavaly előtti tények?:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!