Szerintetek Orbán Viktor a vesztébe viszi ezt az országot és ha igen miért?
"Ezen mit nem lehet érteni? Ezzel meg van cáfolva amit előzőleg posztoltál.
Az adórendszer nem a gyerekvállalást ösztönzi, annak kedvez akinek már van gyereke, és magas jövedelemmel rendelkezik! "
Mindenki jobban jár az új szja-val, akinek van gyereke. A kormány sohasem csinált belőle titkot, hogy elsősorban a munkával szerzett bérjövedelmen keresztül kívánja támogatni a családokat és nem segélyosztással, ahogyan a szocik tették. Igen, aki sikeresebb és többet keres, jobban tudja érvényesíteni a kedvezményeket is. És aki tehetősebb, inkább az vállaljon gyereket vagy további gyerekeket. Mert sokan kényelemből nem teszik.
Állandóan koncepciótlanságot akarsz a kormányra rábizonyítani, de nagyon nem megy. Mindig is ezeket a gazdaságpolitikai elveket hirdették, amit 1998-2002 között és most újra meg szeretnének valósítani. Hazai vállalkozások terheinek csökkentése, a középosztálybeli családok támogatása, egyszerűbb és átláthatóbb adózás, munkahelyteremtés.
Az szja átalakításhoz valóban kell fedezet, a február végén bejelentendő gazdasági intézkedések éppen ezt fogják szolgálni. Amelyek bizony jelentős kiadáscsökkentést fognak jelenteni. Éppen ideje, hogy végre valaki rendet csináljon.
"Ahogy gondolod. Majd meglátjuk milyen gazdasági helyzetben lesz 3 év múlva az ország."
Oké, akár egy év múlva is többet tudunk majd. Megjelöltem könyvjelzővel a kérdést, visszatérhetünk rá! :)))
A válaszíró 61%-ban hasznos válaszokat ad.
# 56/57 Időpont 2011-02-08 14:03
"Rendben van, én itt leszek! :)"
Ezt írtam tavaly:
"Oké, akár egy év múlva is többet tudunk majd."
Megkövetlek, tényleg neked lett igazad. A Fidesz legalább a gyurcsányi-méretű el*rást valósítja meg éppen, nem pedig az 1998-2002 közötti ciklus politikájának folytatása történt :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!