Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Melyik a gazdagabb, Orbán...

Melyik a gazdagabb, Orbán vagy Gyurcsány?

Figyelt kérdés
2011. jan. 25. 18:54
1 2
 11/17 anonim válasza:
60%

Tudjátok, azon kéne elgondolkozni, hogy Gyurcsány a miniszterelnöksége előtt már jócskán üzletember volt, befektetései, cégei, érdekeltségei voltak és vannak. Vagyis már ELŐTTE is volt pénze.

OV az első kormányzása előtt mivel rendelkezett? Semmivel. (Köze nem volt semmihez, üzlethez sem.) Utána érdekes módon nézd meg, mennyi lett a vagyona - és a rokonai ill. azok cégeinek vagyona!!!

Akkor most ki lopott meg téged meg az országot??

2011. jan. 26. 12:46
 12/17 anonim ***** válasza:
Érdekes,engem itt sokan utálnak,mert gazdag gyártulajdonos,értelmiségi,munkát adó ember vagyok.Gyurcsány meg megérdemli,mert egy gátlástalan "üzletember".Ez nagyon jó.Nem vagy a rokona véletlenül?
2011. jan. 26. 13:08
 13/17 anonim ***** válasza:
47% igazad van! Fizessük azokat akik alig csinálnak valamit (lásd: GDP, népességráta, ipar, mezőgazdaság, gazdaság) ahelyett hogy másra fordítanánk a milliókat!
2011. jan. 26. 14:45
 14/17 anonim ***** válasza:
Köszi,tudom hogy igazam van.
2011. jan. 26. 14:57
 15/17 anonim ***** válasza:

"OV az első kormányzása előtt mivel rendelkezett? Semmivel. (Köze nem volt semmihez, üzlethez sem.) Utána érdekes módon nézd meg, mennyi lett a vagyona - és a rokonai ill. azok cégeinek vagyona!!!"

Na mennyi lett? Mutass nekem valamit, ne csak mondogasd, hogy ennyit meg ennyit lopott valaki!

2011. jan. 27. 00:24
 16/17 anonim ***** válasza:
49% neked ,,beteg a fiad" igaz? :))
2011. jan. 27. 15:49
 17/17 anonim ***** válasza:
Igen.Vagyis gipszben van az egyik lába.De ennek mi köze a kérdéshez?Meg általában a családomhoz mi közöd van?
2011. jan. 27. 15:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!