Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Európa éllovasai lehetnénk?

Európa éllovasai lehetnénk?

Figyelt kérdés

"a magyarországi termelés ne csak régiós szinten legyen versenyképes, hanem olyan államokkal szemben is, mint például Kína vagy Brazília."

ezt ki hiszi el???

[link]

2011. jan. 25. 11:41
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
19,17 azt hiszem a második mopndatod modositásra szorul ,de nem baj, mert a történelem könyvből már igy tanultad, tehát a mezőgazdaságot és ipart amit a rendszerváltás után sikerült nagy nehézségek árán tönkretenni és ezt tovább folytattuk volna, akkor ........ Volt egy ember,aki nem szégyellte hirdetni, hogy megőrizni, továbbvinni és fejleszteni.Ez nyugaton is be vállt.
2011. jan. 26. 07:46
 22/22 anonim ***** válasza:

Ok lehet hogy sikerült,de nálunk nem sikerült és nem is fog!Mert mi az uniónak csak a csicskásai és csatlósai vagyunk és ez így is lesz egy darabig.A fejlett országok kihasználják a gazdasági gyengeségünket.

Ha jól megnézed az europában a leggazdagabb országok nincsenek bennt az euban,pl svájc,norvégia.Eszük ágában sincs belépni,mert csak rontana a gazdaságukon.Ha be is léptünk nem akkor kellett volna,hanem akkor amikor már kicsit megerősödtünk és nem tudnak úgy kihasználni és nem vagyunk ennyire sebezhetőek.De akkor már felesleges lett volna belépnünk,ha elérünk egy jobb életszínvonalat.Azért léptünk be,hogy felvegyük a sok kölcsönt,semmi másért.Csak kérdezem én,hogy jó helyekre fektetik be és meg fog térülni??Sokkal jobb lett volna,ha az ország a saját erejéből lépdel előre,lassan de biztosan!Én így látom és rajtam kívűl még sokan.Nem tudhatjuk hogy azok a pénzek amiket kölcsön kapunk jó helyre kerül e.Úgy értem hogy olyan helyre ahol valóban vissza tudjuk forgatni azt a pénzt.

2011. jan. 26. 11:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!