Csak nem suskus van a West Balkán sztori körül?
Hát ez biztos nem igaz. Csak azért, mert tisztelet így meg úgy? A lóf@szt.
Amúgy bocsi bácsik, ha megsértettelek titeket, tudjátok, hogy lájkolom a melótokat!
Amit eddig hallottam,olvastam róla,az igen zavaros.
A rendezvényszervezőt több helyről kitltották,mert botrányok voltak. Ha ez igaz,nem is kaphatott volan engedélyt a rendezvény megszervezésére.
A tulaj is megnézhette volna,kinek adja bérbe a helyiséget.
De az engdély megadása körül is zavaros a helyzet. Legalábbis a kerület polgármester és jegyző szerint, a rendeletek nem világosak és nem jók.
Kezdődik az egymásra mutogatás: midnenki hibás,csak én nem.
Vajon kinyírják azokat, akik erről beszélnek? XD Hát ha egyszer maffia...
Amúgy ki tudja, hogy maga a rendezvényszervező ki volt, vagy kinek a kicsodája, hogy nem varrják be.
Lehet, ő maga valami "befolyásos ember", hogy úgy mondjam.
Amúgy szerintem ezek után úgy le fognak tiltani, hogy egy rohadt "gy" betűvel kezdődő oldalra nem tudok majd regisztrálni.
De az üzeneteitek után ne mondjatok semmit.
Értem én, tök jó, hogy így kommunikálunk, de én úgy vettem észre, hogy azok a kérdések nem firtatták a hátteret, és nem kötöttek bele, nem jutottak el a maffiáig.
De bocs, ha ostobaságokat beszélek, nem olvastam teljesen el őket, csak konkrétan volt jó néhány, ami azért lett leszedve, mert belementek a részletekbe. Még akkor, mikor történt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!