Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Dögöljön meg a szomszéd...

Dögöljön meg a szomszéd tehene is! Lehetne ez a mai politikai történések mottója?

Figyelt kérdés

Az elmúlt hetek nyilatkozataiból úgy érzem, hogy az mszp és a liberálisok túlléptek minden határt.

Ha nincsenek hatalmon inkább pusztuljon az ország, mint azt nézzék, hogy mások irányítanak.

Milliárdos károkat okoz az országnak ez a viselkedés.

Nekem ilyen emberek ne papoljanak a demokráciáról.

Ez Magyarország, a magyar emberek elárulása. A betyárbecsület csak addig tart amíg a bűnöző párttársak kell védeni és bújtatni.

2011. jan. 22. 00:01
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

"mert kizárólag a hírtv-ből "

Ott hogyan közölték a megszorítást?

"Reformkor"

Végül is így is lehet nevezni.

2011. jan. 22. 00:57
 12/22 Sz1u ***** válasza:

00:44

Kérdező!

"Konkrétan csak annyi történt, hogy néhány hazánkfia ott alázza az országot ahol csak tudja." - itt konkrétan arra utalsz, amikor 2006-ban I. Viktor istenkirály - itthonról egy jóízű habzószájú fröcsögés után - kiszaladt Strasbourgba a Magyarországnak nyújtandó támogatások megvonását kérni?

Csak egy példa a múlból..., hogy mi ez, ha nem Magyarország alázása?

2011. jan. 22. 01:40
 13/22 A kérdező kommentje:

Kedves 0:45-ös.

Elismerem, hogy tudatlan és tájékozatlan vagyok.

De a tudásomat nem a hírtv hanem a puruttya.hu alapozza meg.

Egyszer tárgyaltam egy bankkal hitelügyben. Megkérdeztem, hogy mi van akkor, ha a futamidő vége előtt szeretném visszafizetni a pénzt. Közölték, hogy ez túl bankbarát cselekedet, ne akarjak rossz adós lenni.

Valami hasonlót érzek most amikor Orbán közölte, hogy nem kérjük az IMF hitelt, visszafizetjük az államadósság egy részét stb. A bankok nem erre kalkuláltak.

Valamelyik nap meg a bóvli magyar államkötvényeket túljegyezték.

"Az atyaúristen, az se érti! Itt valami nem stimmel" - mondta Pelikán elvtárs.

Szóval én a naiv azt szeretném hinni hogy az ország sorsa jobbra fordul. Azt hittem 8 éve, azt hittem 4 éve. Aztán vettünk fel hitelt mert majd jó lesz. Megmondták az elemzők mit kell csinálni aztán majd jó lesz. Hát nem lett jó.

Most azt mondja a kormány, hogy sz@rik az elemzőkre, sz@arik a bankokra. Valami mást fog csinálni. Lehet, hogy most lesz jó ?

2011. jan. 22. 01:41
 14/22 A kérdező kommentje:

Kedves Szlu.

Amig az mszp lenyúlta a támogatásokat és szétosztotta a baráti körben, addig az átlagmagyarnak tök mindegy, hogy jön támogatás vagy nem. Én nem kaptam egy fillér támogatást sem az elmúlt 8 évben. Viszont adót fizettem k.rva sokat.

Most kevesebb adót fizetek és csodák csodája ismét kapok adókedvezményt ( támogatást ) a gyerekem után. Az elmúlt 8 évben ilyen nem fordult elő.

2011. jan. 22. 01:58
 15/22 Sz1u ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Minden bizonysággal van igazságod (csak nem a válaszomra reagáltál, mármint az ország alázására), ugyanis lehetnek kivételek.

Az pedig, hogy melyik párt mit osztott szét a baráti köreiben, háááát... soroljam? Csak egy példa a klasszikusok közül: stadion-beléptetőrendszer?

Egy kis túlzással persze egyáltalán nem "tök mindegy" (az "átlagmagyarnak"), hogy jönne-e akár csak 1 euro támogatás is... (hamarosan épp kifutná a reggelimet)

De nem vonom kétségbe, hogy nem kaptál egy fillér támogatás sem az elmúlt 8 évben (mivel I. Viktor istenkirály is ezt kérte az EU-tól...ööö...ellenzékben).

2011. jan. 22. 03:06
 16/22 anonim ***** válasza:
Ez így Magyarországra, egész pontosan a magyar emberekre tökéletesen jellemző hozzáállás. Ha neki szar, legyen szar másnak is.
2011. jan. 22. 10:22
 17/22 anonim ***** válasza:

"IMF hitelt, visszafizetjük az államadósság egy részét stb."

AZ állam is ugyanúgy fizeti vissza, mint egy sima hiteles.

Részletenként amikor kell akkor fizet.

De lesz miből nekik, hisz most vesznek el az emberektől 3ezer milliárdot.

2011. jan. 22. 10:36
 18/22 anonim ***** válasza:

"Most kevesebb adót fizetek és csodák csodája ismét kapok adókedvezményt ( támogatást ) a gyerekem után. Az elmúlt 8 évben ilyen nem fordult elő"

Csak idén kevesebb adójóváírást kapsz és jövőre teljesen megszüntetik.

Csökkentették az átlagember adóját 1% majd növelték 0.5%-al.

2011. jan. 22. 10:38
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

az mszp meg a lmp meg a jobbik is teljesen a demokratikus keretek között tiltakozik a fidesz ámokfutása ellen.

Nem hergeli az embereket az utcai randalírozásokra, nem beszélnek forradalomról meg a kormányzat elűzéséről, nem kezdenek el kordont bontani, ezzel is adva a tűzet a rendbontásoknak, nem játszanak rá direkt arra, hogy pl. a saját jegybanki elnökük által bizonytalan forint árfolyamokkal szívassák a gazdaságot (nem úgy mint járai tette anno), nem szerveznek mindenféle politikai hátterű sztrájkokat (pl a vaskó féle vasutas sztrájkok), csak hogy ezzel is keresztbe tegyenek, amikkel valóban milliáőrdokat bukott az ország, nem jelenti ki az erősen ellenzéki elfogultságú orvosi kamara elnöke, hogy mindent megtesznek, hogy az egészségügy átalakítása gallyra menjen, tehát hogy minél sz*rabbul menjen az ellátás, konkrétan emberéleteket kockáztatva ezzel (egy orvos iylet mond??!!én ezek után betegként nem engedtem volna égert kórházba, még ha haldoklik is, felőlem a küszöbön döglött volna meg).

ezeket nem a mostani ellenzék csinálta, hanem a mostani kormány amikor ő volt ellenzékbe, ott ment a minél rosszabb, annál jobb elve kőkeményen. gondolom akkor nagyban csápoltál rá.

2011. jan. 22. 11:11
 20/22 anonim ***** válasza:

"Dögöljön meg a szomszéd tehene is"-> ez a magyar emberek jelmondata, mit vársz a politikusoktól, ők majd máshogy viselkednek?

szerintem az mszp százszor nagyobb kárt okozott az országnak, mint a fidesz. lehet itt "orbánkirályozni", de ezt csak azok mondják, akik mást nem tudnak felhozni ellen. különben is, mi nem demokratikus amit ő csinál? 2/3-os többségben azt csinál, amit akar. és miért lett 2/3-os többség? mert a nép így szavazott, mert már annyira gyűlölte ezt a sz@rházi mszp-t.

2011. jan. 22. 12:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!