Orbán miért hangoztatja, hogy demokrácia van, miközben a tettével bebizonyította ennek az ellentétét?
Ugy Orbán még 2007-ben azt mondta, hogy DEMOKRÁCIÁBAN az Alkotmány Bizotság döntése MINDENKIRE vonatkozik. Ergo aki nem tarta tiszteletben az AB döntését akkor ő nem demokrata. Tehát Orbán bebizonyította 2010-ben, hogy ő nem tartja tiszteletben a döntésüket és rá nem vonatkozik. Kvázi beismerte, hogy nem demokrácia van. Hisz ő nyilatkozta, de ő nem tartotta be.
Vagy akkor miért nem azt mondta, hogy mindenklire vonatkozik kivéve őt, mert nem érdekli a demokrácia.
(de nem csak ezzel bizonyította, hogy nem demokrata)
"Mint megfordúl a rézkakas
A templom tetején,
Ha más tájról kezd fúni a szél,
Ugy vett más fordulatot
A..."
fényes tekintetű Orbánnak...
Ne röhögtess már!
Láttál te már diktátort, amelyik kimondja. hogy diktatúra van?
" Azért Én nem állnék le erről vitatkozni vele a Te helyedben!"
Ki? Kivel? Miről?
"Igazából demokrácia van, hiszen az emberek többségének tökéletesen megfelelnek a mostani állapotok."
Megfelel nekik a nyugdíj megtakarításuk elvétele (3M), az újabb megszorítás (bocs reform) és a fizetések közti újabb eltávolodás (főként annak aki 290 alatt keres és nincs gyereke).
Ha nem tudom akkor nem.
De ezeket lehet tudni, de még nem lehet érzeni. Ha tudom a betegséget attól az sem fáj egy darabig.
ugye majd meg akarnak szorítani a gyógyszertámogatásokon és a nyugdíjakon.
"Ki? Kivel? Miről?"
Te! Orbán Viktorral! A demokráciáról!
És azért hangoztatja, mert biztos jobban átlátja a dolgokat, mint Te!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!