Ha az MSZP ideje alatt történt volna asajtó törvény és a benzin áremelések akkor tüntetések lettek volna most mért hallgat mindenki?
"Fidesz szervezte a tüntetéseket??
Tuti!
Ott dolgozok a parlament mellett, napokon át láttam a parlament környékét össze szaró-hugyozó Fidesz-"forradalmárokat". Beszéltettem is velük (már amelyik a deliriumos stádium előtt volt még). Volt köztük nem egy, aki nyíltan elmondta, hogy Fidesz-beszervezett.
"
engem a CIA szervezet be :$
téged ki?:D
a Societas? :P -->mszp
" Úgy látszik, a Fideszesek fosnak, hogy egyszer csak az emberek ráeszmélnek a Fidesz-szemfényvesztésre."
én mint nem fideszes kíváncsi lennék rá mi az
szerintem mindannyiunk nevébe kérlek téged világosíts fel :)
mond el a saját szavaiddal
Volt drasztikus gázáremelés, volt drasztikus megszorítócsomag, volt (már akkor is) drasztikus üzemanyag áremelés, de tüntetések NEM voltak!
Tüntetések akkor voltak, mikor kiderült, hogy az MSZP-s kormány egy mocsok hazug banda, és átverték az egész országot. Annyi felháborító húzásuk volt, hogy meg sem lehetett jegyezni mindet.
Nem akkor balhézol, amikor bemész a boltba és drágább lett a kenyér, akkor balhézol, amikor 300 a kenyér de 500-at fizettetnek ki veled!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!