Mi ez az egész médiatörvény? Mi a baj vele? Miért tartják ilyen fontosnak mégis a kormányban?
Figyelt kérdés
kicsit homályos nekem ez az egész. nem értem h ha tényleg olyan objektíven hülyeség akkor miért állnak ki mellette ennyire. miért jó? leírnátok?2011. jan. 21. 09:38
1/6 anonim válasza:
"ha tényleg olyan objektíven hülyeség akkor miért állnak ki mellette ennyire"
Na akkor szerinted "olyan objektíven hülyeség" vagy inkább nem? :)))
2/6 A kérdező kommentje:
na épp ez az h nem értem, h mi a lényege. Mert az ellenzék azt hajtogatja h ez törvénytelen, meg h semmit sem szabad. akkor? mi az igazság? mire irényul pontosan?
2011. jan. 21. 10:02
3/6 anonim válasza:
Itt találsz egy nagyon jó kis összefoglalót:
(mondjuk az index nem éppen túl független oldal, de szerintem ez a cikk teljesen rendben van)
4/6 anonim válasza:
Nekem semmi bajom az új médiatörvénnyel, mert nagy ívben xarok rá. Az életemet nem fogja befolyásolni az biztos. Aki ráér és van ideje ilyen hülyeségekkel foglalkozni az tegye bátran. Meg aztán rengeteg hülyeség van a világon, nem ez lenne az első. Nem ez a pár mondat a véleményem róla, de többet felesleges írnom :)
5/6 anonim válasza:
Helyes a médiatörvény.Törődik a gyermekek egészséges fejlő-
désével is.
6/6 doboszoli válasza:
A gyerekeim egészséges fejlődésével majd én törődök.
Törődjenek azzal, hogy meg legyen rá a lehetőségem, egy élhető országban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!