Valaki elhiszi ezt?
Szorít az idő. Tegnap egyik barátom izgatottan hívott fel és elmondta, hogy egyik cionista zsidó beavatta Magyarország megszállásának tervébe.
Gondoltam, elmondom nektek is, amit már úgy is tudtok! A zsidók mindenképpen fel akarják áldozni Izraelt és ETNIKAI ALAPON hoznának létre Magyarország területén egy másik államszervezetet. Az elszakított részek felvásárlását követően létre kívánták hozni a Nagy Magyarország Trianon előtti területi egységét. Ez azt is jelenti, hogy megszüntetnék Romániát, Szerbiát, Szlovéniát, Horvátországot, Szlovákiát és Csehországot is, de ide képzelték csatolni Lengyelországot és Ukrajnát.
ma 16:35
nem én találtam ki.....
Ott a link nem látod???
"A hülye kérdéseket ne itt tedd fel. Bár az igaz, hogy most az izraeli főrabbi elég kirohanásszerűen nyilatkozott, de azért ilyen hülyeségekkel hagyjál már"
Nem hiszem, hogy ez az izraeli főrabbi nyilatkozata. És miért tartod hülyeségnek? Te ott állsz minden tízéves netcionista mellett és garantálni tudod, hogy márpedig ezt még soha sehol egyik sem írta le?
Én biztos vagyok benne, hogy vannak köztük ilyen idióták sőt még ennél nagyobb baromságokat is leírnak.
"nem én találtam ki.....
Ott a link nem látod???"
Tudod ez a 21. század. Az internet kora. Bárki nekiállhat és írhat bármit a neten bármilyen névvel, címmel meg telefonszámmal.
Ez olyan vicces hogy akik nem hisznek a "zsidó kézben lévő tévécsatornáknak" azok szinte bármit elhisznek a neten pötyögő emberkéknek akikről még csak azt se tudni hogy kicsodák.
Mennyire szorít az idő (arra biztos nincs időm, hogy azt a hosszú cikket elolvassam)? Tartós tejet már ne vegyek?
Bár ezen cikk megírása óta is eltelt már majdnem egy év!
Nem kellene már egyszer végre abbahagyni a zsidócigánykomcsilibsináci...stb...stb hangulatkeltést?
Elolvastam a cikk első bekezdését. Köszönöm kérdező nagyon jót nevettem.
Na megpróbálok komolyan válaszolni. Tudod mi az a cionizmus? Az, hogy a történelmi Izrael helyén egy zsidó állam alakuljon. Ez részben sikerült is 1948-ban. Nos Magyarország elég messze van földrajzilag Izraeltől valószínűleg a baráttal, aki beszélt se cionista nem volt se zsidó, vagy ez nem történt meg. Úgyhogy én nem vagyok azok közt, akik elhiszik, de sajnos sokan lesznek.
Tudjátok miért hisznek ilyen sokan az összeesküvés elméletekben? Mert a babiloni szajha fattya köztünk él. Egyébként pedig egyszerűbb, mint az valóság.
Amúgy a cikkben szereplő: "A cigányok szaporítása sem véletlen, mert őket nézték ki rabszolgának, s a magyarok végleges kiirtása előtt nekünk kellett volna megtanítani nekik a földművelést." mondat aranyat ér. Olyan kíváncsi lennék rá, hogy menne:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!