Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért nem bíznak sokan a...

Miért nem bíznak sokan a jobbikban?

Figyelt kérdés

Szerintem nekik volt az egyik legnormálisabb elgondolásuk az elmúlt 20 évben.Csak Vona szájából hallottam azt,hogy Haza vagy Nemzet.Csak a Jobbik az aki nem majmolja nyugatot vagy más országot és a saját kultúrát akarja fől éleszteni.

Egyébként ha nyerne a jobbik akkor tényleg megszűnne végre a cigány bűnözés és elküldenék innen az össze köc.ög külföldi bankot?

2011. jan. 18. 08:42
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:

"A fiatalokban él a hazaszeretet? Ugyan. A legtöbb úgy menne innen, ha lenne lehetősége, mint a sicc."

Ja, az a legtöbb az hozzávetőleg ezer fő. :D

2011. febr. 16. 20:21
 42/51 anonim ***** válasza:

"Ha a Jobbik hatalomra kerülne szerinted nem üthetnéd kedvedre a cigányokat?"

És szerinted nem épp erre lenne már szükség ebben az országban?

2011. febr. 16. 20:22
 43/51 anonim ***** válasza:
20:21: Aham,az az ezer fő egy "kicsit" több...
2011. febr. 16. 20:35
 44/51 anonim ***** válasza:

"Aham,az az ezer fő egy "kicsit" több..."

Szerintem menj vissza matematika órára. xD

2011. febr. 16. 20:42
 45/51 anonim ***** válasza:
Figyelj,én Mátészalkán lakok,nem egy nagy város.Már csak a gimnáziumomból egy olyan 200-250 ember gondolkozik azon,hogy legalább egy pár évre külföldre megy...És akkor ez még csak egy iskola,egy kisváros...
2011. febr. 16. 20:56
 46/51 anonim ***** válasza:
Sajnos Magyarországon ellehetetlenítenek mindent,ezért aki teheti elmegy.
2011. febr. 16. 21:03
 47/51 anonim ***** válasza:
Ki az aki nem teheti? Miért csak gondolkozik? Már bocs de ez így nem mondat. Ha valaki menni akar az megy nem gondolkodik. Pl Németországig eljutni nem egy megterhelő dolog, nem hivatkozhatsz arra hogy nem képes, nincs rá pénze, mert addig még gyalog is el lehet jutni ha valaki nagyon akar. Ennek ellenére sehol sem látok tömeges kivándorlást. Van egy kb ezer ember aki kimegy aztán visszajön. Tehát időszakosan munka miatt meg van kb még ezer aki aztán letelepül valahol.
2011. febr. 17. 01:27
 48/51 anonim ***** válasza:
(27/F) Előre kijelentem, nem vagyok Jobbikos. A rendszerváltás óta 2 párt váltogatta egymást MO-n, a Fidesz és az MSZP. Hiába tűntek el az EU-s pénzek, szűnnek meg a munkahelyek, romlik a közbiztonság, gyengül az oktatás, mégis a mai napig ez a két párt a legtámogatottabb nálunk. Épp ezért az az agyhalott, aki ezek után is rájuk szavaz. Úgy hiszem, ahogy a történelmi példák is igazolják, válságos időkben radikális változásokra van szükség. A jobbik szerintem pont megfelelő párt lenne, hogy megvalósítsa ezeket a változásokat.
2011. febr. 17. 09:43
 49/51 anonim ***** válasza:
De jobbikos vagy. Miért tagadod?
2011. febr. 17. 10:34
 50/51 anonim ***** válasza:
(27/F) Nem vagyok jobbikos. Csak ne a Fidesz, Mszp legyenek kormányon. Meg ne is ilyen "liberális" fxszok...
2011. febr. 17. 11:00
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!