Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért nem bíznak sokan a...

Miért nem bíznak sokan a jobbikban?

Figyelt kérdés

Szerintem nekik volt az egyik legnormálisabb elgondolásuk az elmúlt 20 évben.Csak Vona szájából hallottam azt,hogy Haza vagy Nemzet.Csak a Jobbik az aki nem majmolja nyugatot vagy más országot és a saját kultúrát akarja fől éleszteni.

Egyébként ha nyerne a jobbik akkor tényleg megszűnne végre a cigány bűnözés és elküldenék innen az össze köc.ög külföldi bankot?

2011. jan. 18. 08:42
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
68%

Az a baj, hogy a jobbikosok mindenkit agymosottnak hisznek. Holott lehet, hogy épp az ő agyuk lett átmosva!

Á, ezt ők úgysem értik...

Hajrá kétfarkú kutya, hajrá Mogács!

2011. jan. 18. 20:47
 32/51 anonim ***** válasza:
65%
Szerintem azért mert valakiknek túl radikális.Tulajdonképpen csak fiatalabbak szavaztak rájuk tehát a max 30 évesek 30-50 szinte mindenki Fidesz és egy olyan 55-80 nagyrészt Mszp.Olyan magyarázatot hallottam idősektől hogy mert voltak a nyilasok tehát ők félnek.A közép korosztály azt mondja,hogy ők még nem voltak kormányon ezért üres a zsebük ezért többet fognak lopni.A fiatalokban még erősen él a Hazaszeretet és nem foglalkoznak a programokkal csak a cigánykérdéssel.
2011. jan. 18. 20:51
 33/51 anonim ***** válasza:
39%
A fiatalokban él a hazaszeretet? Ugyan. A legtöbb úgy menne innen, ha lenne lehetősége, mint a sicc.
2011. jan. 18. 21:36
 34/51 anonim ***** válasza:

Történelem leckés barátunknak:

Te szerintem nem igazán értetted a párhuzamot, nem, ne azzal próbálj párhuzamot vonni, amikor Hitler már hatalmon volt és ami itt van jelenleg, hanem azzal, amikor Hitler hatalmon volt és ha a Jobbik hatalmon lenne...Ha a Jobbik hatalomra kerülne szerinted nem üthetnéd kedvedre a cigányokat? Amúgy meg igen, Hitler felvirágoztatta az országát...nem egészen 10 évre, aztán megbukott és utána az országát 45 évre szétszakították...

2011. jan. 18. 22:06
 35/51 A kérdező kommentje:
Én csak azt nem értem még mindig,hogy miért nem lehet adni neki egy esélyt szerintem a jobbik is megérdemelne 4 évet,hogy megmutassa az embereknek,hogy ő igen is a népet szolgálja nem pedig a pénzt.Szerintem ennek az országnak már tök mind1 csak az a baj,hogy nagyon is látszik,hogy ez az egész egy külföldi ország műve.Először nem is vettem észre,mert sok kis apró dolog volt,de most már össze állt a kép.Elkezdtem egy kicsit a neten nyomozgatni és feltűnt,hogy az elmúlt 20 év politikusai valamilyen módon összeköttetésben áll Izraellel.Mint ha arra menne ki a játék,hogy a magyar népet elűzzék innen és idejöjjön egy másik.De a legfurcsább még mindig az,hogy miután elszegényítették az országot a semmiből föltűnt Simon Perez és felajánlotta,hogy kifizeti Magyarország tartozást ha kitűzzük az Izraeli zászlót.És még pár apróság Pl: Gyurcsány kipában,rabbik zenéltek a magyar parlamentben,Bajnai a sirató falnál,Orbán egy Izraeli tüntetésen stb...
2011. jan. 18. 23:41
 36/51 anonim ***** válasza:
82%

"Mint ha arra menne ki a játék,hogy a magyar népet elűzzék innen és idejöjjön egy másik."

A zsidók remekül érzik magukat Izraelben, ellenben a Jobbik a nyakunkra hozná az Európát lezülleszteni és tönkretenni akaró muzulmánokat, azaz a Jobbik egyértelműen hazaáruló. Na ezért nem kérek a Jobbikból.

2011. febr. 15. 23:55
 37/51 anonim ***** válasza:
53%

Körülbelül négy oldalon keresztül ecseteltélűk neked, hogy miért nem bíznak az emberek a Jobbikban, kezdve attól, hogy logikai tényeken alapulva megbukna a kormányzásuk, teljesen az erkölcsi gátakig.

De nem, te előkaparod a kis összeesküvés-elméleted, és továbbra is lobbizol a Jobbik mellett. Elgondolkodtál egyáltalán azon, amiket itt leírtak neked? Sőt, elolvastad egyáltalán?

Magam részéről én alapból nem kezdek egy olyan párttal, amelyik embergyűlölő. Lehet reális szemléletük, ki is fejthetik, de nem olyan megalázó és álszent stílusban, ahogy a Jobbik teszi. Ma a cigányok, holnap a zsidók, holnapután már azok is, akik nem keresztények?

2011. febr. 16. 09:16
 38/51 Szonjus ***** válasza:
Ez egy kulturált kérdés volt. Nem igazán értem, miért kell párhuzamot vonni a JOBBIK és a nácik között. Ezt a párhuzam, csak a műveletlen és tudatlan emberek fejében létezik. Ami a kérdést illeti, a JOBBIKtól a legtöbb ember emiatt a párhuzam miatt fél. Meg attól félnek, nehogy itt a JOBBIK diktatúrát vezet be. Nem igazán értem, hogy ez a kedves miniszterelnökünkkel kapcsolatban miért nem jut eszébe senkinek... ugyanis, ha valakit hataloméhesnek lehet nevezni, akkor az ő... A másik amitől félnek, talán az, hogy túl szigorú lesz a JOBBIK... de ezt nem értem meg azért, mert aki nem bűnöző annak semmi félni valója. Aztán talán még az, hogy még nem ismerik annyira a JOBBIKot. Aztán együtt indult a MIÉPpel anno egy választáson. De ha belegondolunk, hogy pl. a FIDESZ a KDNPvel van koalícióban és ha erre alkalmazzuk az olvassuk vissza a történelmet elvet... akkor igencsak csúnya dolgokat olvashatunk, ugyanis kevés olyan eszme van,aminek a nevében ennyi embert öltek meg, mint a kereszténység... bár ugye tudjuk... megbocsájtás stb.... és még nagyon sok ok van, de, a legtöbbel én személy szerint nem értek egyet, mert akik ilyenek miatt aggódnak, azok nem félnek a JOBBIKtól, csak kifogásokat keresnek, igazából más a meggyőződésük, nem elfogadott a JOBBIKra szavazni, félnek az emberek véleményétől, nem értenek egyet a JOBBIK programjával és ilyenek, vagy egyszerűen csak nem szimpatikus nekik a JOBBIK, mert pontosan ugyanennyi a félni való a többi párttal kapcsolatban is. Egyszerűen csak nem merik azt mondani, hogy nem értek egyet, azt mondják, hogy én ettől félek, meg ettől...
2011. febr. 16. 17:35
 39/51 anonim ***** válasza:

"Az a baj, hogy a jobbikosok mindenkit agymosottnak hisznek. Holott lehet, hogy épp az ő agyuk lett átmosva! "

Tudod mi a gáz ezzel a megállapításoddal? Az hogy nincs valóságalapja. Évtizedeken át gondolkodtam azon, mi van ebben az országban elszexelve. Mi az amit másként kellene csinálni. És ugyanígy gondolkodtak mások is, rengeteg ember. Mindenkiben megfogalmazódott egy program, mit tenne ha kormányra kerülne, miket tenne másként. A jobbikot csak kb két éve ismerem, de mikor elolvastam a programjuk nagyon meglepődtem, hiszen leírták mindazt amit magamban megfogalmaztam.

Visszafordítva az egészet a te elméleted szerint, ha bemész a boltba, és végre találsz egy olyan papucsot amit évek óta keresel, de eddig nem gyártottak akkor te egy agymosott vagy!

2011. febr. 16. 20:09
 40/51 anonim ***** válasza:

"Egyébként meg lehet nézni a kommentek színvonalát...akik a Jobbikot védik azoknak a 90%-nak annyi az összes érvelése, hogy "aki nem a Jobbikra szavaz az idióta" "aki nem a Jobbikra szavaz az agymosott" stb."

Soha ne hazudj, mert hiteltelenné tesz!

2011. febr. 16. 20:15
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!