Miért nem bíznak sokan a jobbikban?
Szerintem nekik volt az egyik legnormálisabb elgondolásuk az elmúlt 20 évben.Csak Vona szájából hallottam azt,hogy Haza vagy Nemzet.Csak a Jobbik az aki nem majmolja nyugatot vagy más országot és a saját kultúrát akarja fől éleszteni.
Egyébként ha nyerne a jobbik akkor tényleg megszűnne végre a cigány bűnözés és elküldenék innen az össze köc.ög külföldi bankot?
Az a baj, hogy a jobbikosok mindenkit agymosottnak hisznek. Holott lehet, hogy épp az ő agyuk lett átmosva!
Á, ezt ők úgysem értik...
Hajrá kétfarkú kutya, hajrá Mogács!
Történelem leckés barátunknak:
Te szerintem nem igazán értetted a párhuzamot, nem, ne azzal próbálj párhuzamot vonni, amikor Hitler már hatalmon volt és ami itt van jelenleg, hanem azzal, amikor Hitler hatalmon volt és ha a Jobbik hatalmon lenne...Ha a Jobbik hatalomra kerülne szerinted nem üthetnéd kedvedre a cigányokat? Amúgy meg igen, Hitler felvirágoztatta az országát...nem egészen 10 évre, aztán megbukott és utána az országát 45 évre szétszakították...
"Mint ha arra menne ki a játék,hogy a magyar népet elűzzék innen és idejöjjön egy másik."
A zsidók remekül érzik magukat Izraelben, ellenben a Jobbik a nyakunkra hozná az Európát lezülleszteni és tönkretenni akaró muzulmánokat, azaz a Jobbik egyértelműen hazaáruló. Na ezért nem kérek a Jobbikból.
Körülbelül négy oldalon keresztül ecseteltélűk neked, hogy miért nem bíznak az emberek a Jobbikban, kezdve attól, hogy logikai tényeken alapulva megbukna a kormányzásuk, teljesen az erkölcsi gátakig.
De nem, te előkaparod a kis összeesküvés-elméleted, és továbbra is lobbizol a Jobbik mellett. Elgondolkodtál egyáltalán azon, amiket itt leírtak neked? Sőt, elolvastad egyáltalán?
Magam részéről én alapból nem kezdek egy olyan párttal, amelyik embergyűlölő. Lehet reális szemléletük, ki is fejthetik, de nem olyan megalázó és álszent stílusban, ahogy a Jobbik teszi. Ma a cigányok, holnap a zsidók, holnapután már azok is, akik nem keresztények?
"Az a baj, hogy a jobbikosok mindenkit agymosottnak hisznek. Holott lehet, hogy épp az ő agyuk lett átmosva! "
Tudod mi a gáz ezzel a megállapításoddal? Az hogy nincs valóságalapja. Évtizedeken át gondolkodtam azon, mi van ebben az országban elszexelve. Mi az amit másként kellene csinálni. És ugyanígy gondolkodtak mások is, rengeteg ember. Mindenkiben megfogalmazódott egy program, mit tenne ha kormányra kerülne, miket tenne másként. A jobbikot csak kb két éve ismerem, de mikor elolvastam a programjuk nagyon meglepődtem, hiszen leírták mindazt amit magamban megfogalmaztam.
Visszafordítva az egészet a te elméleted szerint, ha bemész a boltba, és végre találsz egy olyan papucsot amit évek óta keresel, de eddig nem gyártottak akkor te egy agymosott vagy!
"Egyébként meg lehet nézni a kommentek színvonalát...akik a Jobbikot védik azoknak a 90%-nak annyi az összes érvelése, hogy "aki nem a Jobbikra szavaz az idióta" "aki nem a Jobbikra szavaz az agymosott" stb."
Soha ne hazudj, mert hiteltelenné tesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!