A west balkánban történtek és a médiatörvény? Mi köze a kettőnek egymáshoz?
Több hozzászólásban is együtt olvastam ezt a két esetet. Most végül is mi az összefüggés egy ilyen szörnyű tragédia és a kérdéses médiatörvény között?
Már eddig süllyedt volna az ellenzéket támogatók tábora?

"Na megszólalt a gödörből a lyuk!"
Minek teszel fel kérdést, ha nem érdekelnek a válaszok?

" akkor találtak volna nyomokat a testeken ez után"
A sérülés látszik a videó felvételeken. Bár az nem egyértelmű egy fotó alapján, hogy mi okozta. De ha hozzáadjuk a szemtanúk által elmondottakat akkor nagy valószínűséggel kés...

" akkor találtak volna nyomokat a testeken ez után"
A sérülés látszik a videó felvételeken és a fotókon. Bár azt nem tudhatjuk, hogy mi okozta. De ha hozzáadjuk a szemtanúk által elmondottakat akkor nagy valószínűséggel kés...

"De hol van az leírva, hogy cenzúrázni kell a bűncselekmények körülményeit?"
A sorok közt.

najo hát ami a neten terjeng mint "látni a kés nyomát" a videon és a kivágott képeken az azért korántsem bizonyíték. kb semmi nem látszik rajtuk. a kés valóban furcsa, de én már semmin nem lepődök meg.
a médiatörvény célja hogy az emberekben ne keltsenek pánikot. nem írhajták bele hogy a cél érdekében akár hazudunk is:) elméletileg korlátozzák hogy mit hoznak nyilvánosságra. ebbe belefér hogy a késelés tényét elhallgatják.

Lajos én nagyon is el tudom képzelni. Annyian írják, hogy látták a késelést, véletlenül találtak egy kést a helyszínen, és még véletlenebbül látható egy seb az egyik lány oldalán, amit persze bármi okozhatott akár a taposás is.
Csak túl sok a véletlen.

na most mutatták a kést a helyszínen... hát tény hogy véresnek nem volt véres amennyire innen látni lehetett.
ebből bizonyíték nem lesz, anélkül meg senki szava nem számít..

Láttam. De az nem jelent semmit. Ha érdekel az én elképzelésem leírom, ha nem meg legfeljebb nem olvasod.:)
Szerintem igaz, hogy cigányok balhéztak és hogy az egyik lányt megvágták. Több szemtanú egy a lány oldalán látható piros karcolásról beszélt. Valószínűsítem, hogy nem szúrásról lehetett szó, hanem egy felületi vágás és a halálát sem ez okozta, hanem hogy az emiatt kitört pánikban letaposták őket. A kés okozta sérülés valószínűleg nem járt komolyabb vérveszteséggel ezért nem látszik a késen szembetűnő vérnyom. Ám a DNS vizsgálat eredményét valószínűleg sohasem tudjuk meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!