Egy Twitteren posztoló lány szerint a tragédiát az indította el, hogy hatan megkéseltek valakit. Azt miért hagyták ki hogy a lány 6 cigányról írt?
atyaúristen, ez a tömegmédia hatása -.-
VOLT késelés, másképp ekkora pánik nem indul meg (mondjuk el is üvölthette magát valaki "poénból", de azért ez nem valószínű)
A legelső híradások késelésról szóltsak reggelre már tömegpánikról
érdemes megnézni ezt a videót: http://www.youtube.com/watch?v=WWm3SduSwyQ&feature=player_em..
önellentmondások tömkelege, főleg a rendőrszóvivő részéről!
Bárhogy is történt, ez tragédia!
a"West Balkán és cigányok... Pff! Látszik tudjátok miről van szó, milyen hely a West Balkán. Csak lehessen végre cigányozni. Szánalmas!"
Miért ne járhatnának oda cigányok? ez most másmilyen rendezvény volt! Szerintem továbbra sem a származásuk a lényeg, hanem maga a tett! És jó lenne ha ezt végre a kedves rendőrök is beismernék!
Bár
"Mekkora bunkók vagytok egytől-egyig, és milyen naivak... A rendőrség és a mentősök, akiknek ti olyan baromira hisztek pointosan azt mondják, amit megengednek nekik hogy mondjanak, erre persze nem gondoltok, mert rohadtul bíztok a nem létező szabad demokráciánkban... "
Ez nem igaz, én még rendőrnek vagy újságírónak életemben nem hittem. Azok mind a kormány seggét nyalják.
A válasz írója 57%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 09:18
A videóba a rendőr néni azt mondja:
"Egyértelműen kizárható, hogy nem történt késelés" = késelés történt.
Tudom, rendőr...
Na most akkor mi van? Késeltek, vagy minden rendőr ostoba?
Azért mert rásszistááá.
Egyébként eléggé biztosnak tűnik, hogy MEGINT a cigányok csinálták a balhét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!