Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit jelent az ország átszervez...

Mit jelent az ország átszervezése?

Figyelt kérdés
Orbán jelszót váltott. Nincs már forradalom, most már mindig azt mondja, hogy az ország átszervezése zajlik. Mi lesz az átszervezés vége, és mi jön utána?
2011. jan. 14. 20:39
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Így már teljesen világos!
2011. jan. 15. 10:35
 12/16 anonim ***** válasza:
0%
Az ellenzék megy külföldre,a normálisan gondolkodó réteg marad.Ez lenne a jó.
2011. jan. 15. 17:03
 13/16 doboszoli ***** válasza:
78%
Igen, de akkor mit kezdenék én egy üres országban?D)
2011. jan. 16. 06:53
 14/16 anonim ***** válasza:
Lehetsz miniszterelnök,itt úgyis mindenki jobban csinálna mindent.
2011. jan. 16. 10:18
 15/16 doboszoli ***** válasza:
78%

De én nem akarok miniszterelnök lenni, csak megélni.

Én belátom, hogy nem tudom a megoldást. Bár mindenki belátná.

2011. jan. 16. 15:05
 16/16 anonim ***** válasza:
"Mindenkit leváltunk, akit az előző kormány nevezett ki!" Ez is helyénvaló,elvégre az mszp egy rablóbanda volt,marad.Kár hogy nem sok ember érte el az életben amit én,legalábbis az itt írogatók közül.Gazdagság,család,külföldi érdekeltségű,60 magyar embernek nettó 200 ezer forintos átlagkeresettel bíró saját technológiával működő gyár.Ha más is megcsinált ilyet,azzal szemben volna részemről érdemi vitának helye.De így semmi.A Fidesz mindent megtesz hogy munkahelyek legyenek,erről szól az adócsökkentés is,de ha valaki ezt nem érti,úgyis minden hiába.
2011. jan. 16. 15:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!