Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Fidesz erkölcsileg teljesen...

A Fidesz erkölcsileg teljesen makulátlan?

Figyelt kérdés

Ez erről a véletlenül cikkről jutott eszembe, hogy talán mégse annyira.

[link]

2011. jan. 14. 15:58
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Furcsa ez az egész politikai oldal.A legtöbben csak mocskolódnak,ha valaki elmondja a véleményét,azt megint lemocskolják...Miért nem fogadja el senki a más véleményt?De ha nem is,legalább tiszteletben tartaná.Én nem értem amúgy hogy a mai életerős fiatalok miért szidnak egy olyan pártot,akiknek még semmi rosszat nem tett.Ha én most lennék 30 éves,hálát adnék a sorsnak,mert olyan lehetőségeim lennének,amikről álmodni sem tudtam fiatal koromban.Mondjuk a rendszerváltás előtt örültem az első sárból épített házamnak,de ott is megmutattam,hogy munkával feljebb lehet jutni.A rendszerváltás pedig meghozta számomra azt,hogy a munkám révén jól éljek,megbecsüljenek.Felneveltem két gyereket,mindkettő sikeres ember lett.Én azt látom,hogy itt a fiatalok többsége azt képzeli,hogy a pénz osztogatják.Nem,a pénzért keményen meg kell dolgozni.Sokan azt várják a kormánytól,hogy máris emelje a fizetéseket,csökkentse az árakat,stb.Emberek,ez nem így működik.Sajnos ma az ország borzasztó anyagi helyzetben van.Tartani kell az EU által meghatározott hiányt,miközben munkahelyeket kell teremteni,vállalkozásokat támogatni,a szellemi tőkét erősíteni,de a fizetéseket is emelni.Még pedig úgy,hogy az egység megmaradjon.Nem tudom ki merné ezt ma elvállalni közületek.Nem mindig kell elhinni amit az ellenzék állít.Nekik az a dolguk,hogy a Fideszt a sárba tiporják,lejárassák,és ezt még mindig úgy tudják előadni,hogy az emberek bedőlnek.Mondjuk aki elégedett volt az előző 8 év rabló kormányzásával,az értsen egyet velük,de mások ne dőljenek be nekik!Ezt az országot ki kell vezetni ebből a gödörből,ami akár tíz év is lehet.Próbáljatok józanul gondolkodni.Nem rosszat akar nektek ez a kormány,hanem rendbe tenni az életeteket.De ehhez az is kell,hogy az állandó nyafogást abbahagyva,dolgozni,tenni is valamit,hogy jobb legyen.Én 65 éves koromig termeltem,dolgoztam kitartóan,nem ültem le óránként hogy jaj,de fáradt vagyok,én ezt már nem csinálom meg.Ha az ember jobban szét néz,mást se lát,mint üldögélő munkásokat,munkahelyen traccspartizó embereket.Ezt így nem lehet!Én most 70 vagyok,most döntöttem úgy,hogy befejezem azt a munkát,ami nekem megadta az örömet és az anyagi biztonságot a családomnak.A két fiam sínen van,remek a kapcsolatunk,van két unokám,nem szorulok csak a nyugdíjra,mert gondoltam a jövőmre is,mi kell még?És kétszer körbeszaladom a legtöbb mai modern fiatalt még mindig. Természetesen a Fidesz is követett már el hibákat,főleg az előző ciklusukban,de ha netezés helyett dolgoztok keményen,kitartóan,és nem dőltök be minden lejárató ellenzéki dumának,akkor kilábal az ország a nehézségekből.Kicsit hosszú lett ez a monológ,de nem szokásom írogatni,csak a fiam szokott néha,és megmutatott ezt-azt a politikai oldalakon.Amúgy sok sikert mindenkinek,és főleg emberibb hangvételt az oldalakhoz.
2011. jan. 15. 00:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!