Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Egy világháború utáni lezárásb...

Egy világháború utáni lezárásban, miért kirívó Trianon? A háború végén a veszteseknek nem a megtorlás következik?

Figyelt kérdés
2011. jan. 13. 22:27
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Azért mert egyeseknek érdeke, hogy Közép-Európa népei egymással marakodjanak.

Divite et impera, Oszd meg és uralkodj.

El vagyunk foglalva azzal, hogy egymást szivatjuk ahelyett hogy a dolgok mögé látnánk.

2011. jan. 13. 23:50
 12/13 Sz1u ***** válasza:
De!
2011. jan. 14. 01:13
 13/13 anonim ***** válasza:
Zoleeee-val nem értek egyet.Szerintem minden Magyar ember dolga az volna,hogy teljes szível lélekkel küzdjön azért a földért amit elvettek.Amiért az őseink a vérüket adták most gyáva férgek rasszistának nevezik azokat kik vissza akarják foglalni.Nem vagyok faj gyűlölő csak a hazámat akarom.A régi MAGYAR királyok már rég az egész országot hadba állították volna és szépen apránként vissza vették volna.Én már voltam Erdélyben és felvidéken is.Túl szép és csodálatos táj,hogy ily könnyen lemondjuk róla.
2011. jan. 24. 22:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!