Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » MI a véleményetek erről a...

MI a véleményetek erről a cikkről kedves magyar barátaim?

Figyelt kérdés
[link]
2011. jan. 13. 09:07
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
74%

Akkora ostobaság, hogy még. A tényeket teljesen nélkülözi.

Először is. Nincs se szívcsakra, de földcsakra, a Pilis semminek sem Pólusa, és a Pilis semmivel sem érdekesebb mint a Mátra, a Bükk,, vagy akármelyik másik hegység.

A magyarságtudatot senki sem akarja rombolni.

A tatárlakai lelet valószínűleg hamisítvány, és egyébként is, a korát megállapítani lehetetlen, hiszen ,,véletlenül" a megtalálás után kiégették, nehogy meglehessen állapítani a korát. A régészet meg mint tudomány nem úgy működik, hogy azt mondom, találtam egy 100 ezer éves Csepel biciklit, higgyétek el nekem, a magyarok már 100 ezer éve is bicikliztek.

A régészet ,tényeken, és bizonyítékokon alapul. Persze, ti akik hisztek ebben, erre magasról tesztek, mert ti HISZTEK és nem gondolkodtok.

15000 éves magyarság még nagyobb hülyeség. Aki kicsit is konyít a történelemhez, az tudja, hogy se hatezer, se tízezer, se tizenötezer éves népek sincsenek, mert ennyi ideig egy nép sem marad fent, változatlan formában.

A mai értelemben vett magyarság, valamivel több mint ezer éves, a honfoglalás korában kezdett kialakulni egy egységes nép, egy nemzet, melynek neve : magyarság.

500 ezer zsidó betelepítése...óh igen, pont ide akarnak jönni, ahol SEMMI sincs. Se természeti kincsek, se értékes ércek, se ipar, de tuti ide akarnak jönni. Hogyne.

Kína sem ám, Afrikába , ahol mondjuk nemesfém és drágakőbányák vannak, meg olaj, hanem itt nálunk.

Hihető.

Több millió zsidót telepítenek be. Én örülnék neki, mert így is mindenki azon sír, hogy kevesen vagyunk. Jó lesz, leszünk vagy kétszer ennyien.

,,lakosság csökkentésére bevezetett néhány módszer példaként: "Védő"oltások alkalmazása már kicsi, csecsemőkortól kezdve."

Ez mondjuk igaz. A védőoltás azért van, hogy kevesebb ember legyen. Mert mondjuk Afrika legelmaradottabb helyein, ahol nincs védőoltás, tíz gyerekből kilenc meghal. Sokkal jobb lenne így élni nem igaz?

Szóval ne adassatok be védőoltást, legalább a gyerekeink nagy része, szörnyű betegségek között halhat meg! Ki ne vágyna erre? Milyen jó lenne egy TBC járvány mondjuk, nem igaz?

,,Ezek az oltóanyagok csak 1-2 vírus ellen hatnak, a többi megszámlálhatatlan korokozó ellen nem, tehát alkalmazásuk fölösleges."

Naná.Felesleges. Most azért kell az oltást, hogy ezeket a betegségeket ne kapjuk meg?

TBC, szamárköhögés, tetanusz, diftéria, gyermekbénulás, mumsz, kanyaró, rózsahimlő, fertőző májgyulladás.

Ez mint tök jó betegség.

,,Kizárólag az abortuszokra nincs várólista! A gyermekgyilkosságot azonnal engedélyezik, míg az életmentő, pl. szívműtétekre akár több hónapot is várni kell!"

Mert talán az abortusz, egyszerűbb beavatkozás mint a szívműtét.

,,El kellene gondolkozni azon, hogy az esetleg elért anyagi haszontól még soha nem lettek boldogabbak a magyar családok. "

Én boldogabb vagyok az elért anyagi haszontól. Dolgozok, van pénzem, és nem halok éhen, ez már elég ok az örömre.

,,azt sugallják, hogy a világ csak happy, nyaralás és kólából áll."

Nem igaz. A világ happy, nyaralás, kólából és még punciból áll.

,,A nepáli papok: 2005-ben kijelentették, hogy mindennap imádkoztak a Földért. Most "vajúdik a Föld és a Kárpát-medencében szüli a jövőt."

Szerintem a Kárpát-Medence elment egy abortuszra, aztán egy szívműtétre, és ezért nincs már nálunk a szívcsakra.

2011. jan. 13. 16:15
 22/23 anonim ***** válasza:

13:25

"Mármint az olyan ember, aki a hazáját csak úgy tudja szeretni, ha kitalál hozzá valami nagyítást, mert nem jó neki úgy, olyan érdemekkel ahogy van?"

Nem tudnak semmit a hazájukról, szóval kérdéses, tudják-e "szeretni". Ugye nehéz azt szeretni, aki/ami számodra ismeretlen.

Másfelől pedig pszichológiai problémák, önértékelési zavarok is vannak itt. Vannak neurotikus, lelkibeteg emberek, akik nem tudják magukat elfogadni, és ezért kitalálnak magukról legendákat: pl. a fiókomban van minden idők legnagyobb regénye, csak még finomítanom kell rajta, meg nem értett zseni vagyok stb. Ennek az embertípusnak a megfelelője a jobbikos politikai téren.

Nézd meg, hogy mekkora átjárás van a vízzel működő autót feltalálók, a kézrátétellel gyógyító csodadoktorok és a politikai szélsőségesek között. Közös jellemzőjük, hogy nem tudnak szembenézni a valósággal.

2011. jan. 13. 18:42
 23/23 Sz1u ***** válasza:

Kedves Kérdező! Magyar vagyok és felőlem lehetünk barátok!

A "szívcsakrája" szónál viszont (bár már előtte is felkaptam a fejem - "német történész csoport", "földi paradicsom"...stb) abbahagytam a cikk olvasását.

Fájdalmas! Fordítsd értelmesebb dolgokra az energiádat!

2011. jan. 13. 20:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!