Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » MI a véleményetek erről a...

MI a véleményetek erről a cikkről kedves magyar barátaim?

Figyelt kérdés
[link]
2011. jan. 13. 09:07
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
0%

"Vagyis a tervek szerint 15-20 év múlva az országban izraeliek, kínaiak és a romák tömegei lesznek. Az izraeliek megkapják a magyar állampolgárságot (az erdélyi magyarok pedig nem!), a letelepedési engedélyt és ideérkezésükkor az Izraeli kormány támogatásával ingyen kész lakásokba költöznek."

Ebben igaza van a cikknek, erről én is tudok. Szerződést írtak alá Izraelellel melynek aztán eredeti dokumentációja aztán ki is szivárgott. Talán épp a wikileaksen keresztül. Azt viszont kifelejtették a cikkből, hogy Orbán ugyanezt Kínának is felajánlotta.

2011. jan. 13. 10:35
 12/23 anonim ***** válasza:
26%

"A lakosság csökkentésére bevezetett néhány módszer példaként: "Védő"oltások alkalmazása már kicsi, csecsemőkortól kezdve. Ma már több tanulmány foglalkozik azzal, hogy az oltások milyen mértékben károsítják a kisgyermek immunrendszerét és csökkentik saját védekező rendszerének energiaszintjét. Olyan betegségek ellen adják, melyek ma már nem léteznek, vagy előfordulásuk a világ távoli helyein is igen ritka. Vagyis a népesség túlnyomó többsége soha életében nem lesz veszélyeztetett, de szervezetét már életének kezdeti szakaszán legyengítik."

Sajnos ez is így van, de hozzá kell még tenni a nemrégiben divatossá vált H1N1 elleni oltásokat is melynek jelentősége egyedül a gyógyszergyárak adóbevallásában vol. :)

2011. jan. 13. 10:37
 13/23 anonim ***** válasza:
34%

Utolsó kettőhöz két saját élmény:

1: nem oltattunk a h1n1 ellen, és úgy esett át rajta a család három nap alatt, hogy nem volt szövődménye. Akit beoltottak, ugyanúgy elkapta, de két hétig beteg volt. Óriási a felhajtás körülötte, hogy minél többen oltassanak, csak épp nem véd.

2: két hónapja még állást kerestem, és az express oldalán van egy hirdetés, hogy héberül tudó embert keres ingatlaniroda. Szerintem lehet, hogy most is keresnek ilyet, esetleg nagyon ráérős ember megkeresheti.

Az nyílt titok, hogy a Fidesznek a Likud a testvérpártja, és jelenleg is egyre több izraeli "magyar" adja be a kérvényt kettős állampolgárságért, miközben az állam úgy "támogatja" a hiteleseket, hogy a saját lakásukban már csak bérlők lesznek, de az az állam tulajdona (kvázi államosítják a lakásokat).

Tény, hogy a lakosság eladósodásához nagy mértékben hozzájárult, hogy európai szintű árakon vásárolunk, és Kínában is magasabbak a bérek, a rezsi pedig egyre többe kerül.

Ezen kívül ajánlom mindenki figyelmébe a KGB 45 pontját. Feltűnően sok ismerős elemet találhattok benne.

Ezek tények.

Most arról vitatkozhatunk, hogy érdemes-e a tényekkel foglalkozni, vagy higgyük inkább el, amit a politikusok mondanak, illetve tagadnak.

2011. jan. 13. 11:03
 14/23 anonim ***** válasza:
81%
Én meg dinoszaurusz vagyok
2011. jan. 13. 11:18
 15/23 anonim ***** válasza:
A Gaia elmélet egy metafora arról, hogy a földi bioszféra egy hatalmas "élőlény", az élet nem harc a túlélésért, hanem inkább egyetlen hatalmas szimbiotikus valami. Szó sincs benne a keleti misztika csakráiról, ráadásul sokan vitatják még az enyhébb változatait is.
2011. jan. 13. 12:26
 16/23 anonim ***** válasza:

"Szerződést írtak alá Izraelellel melynek aztán eredeti dokumentációja aztán ki is szivárgott. Talán épp a wikileaksen keresztül."

Akkor nyilván van rá linked is. Ma Magyarországon a betelepülők és honosítottak zöme határon túli magyar. A maradék pedig vagy távol-keleti vagy arab. Izraeli elvétve.

[link]

2011. jan. 13. 12:42
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

"A dalai Láma 22 évvel ezelőtt kinyilatkozta, hogy a Földön a magyaroknak energiaközpontot védő szerepük van. Brezsinszki nemzetbiztonsági tanácsadó a 70-es években leírta: "Aki a világ fölötti uralmat meg akarja szerezni, annak el kell foglalnia a Föld szívét. Aki elfoglalta a Föld szívét, az birtokba vette Európát. Aki birtokba vette Európát, az ura az egész világnak." Murád szultán kijelentette, hogy aki elfoglalja Magyarországot, az ura az egész világnak. Vagyis, akié az energetikai központ, az a világ ura. Bonfini, Galeotto és IV. Béla leírják, hogy Európa népei mind irigylik a magyaroktól a Kárpát-medence területét, az itt lévő gazdagságot, ezért gyűlölet veszi őket körbe."

Basszus!

1.Uralta magyarországot a törökök, a Habsburgok és a Szovjetunió, hogy a fenébe nem sikerült uralniuk a világot?

2.Továbbá MI MI A RETKES .....-ÉRT NEM URALJUK A VILÁGOT, HA EGYSZER A MI TERÜLETÜNKÖN VAN????????

3.Hogy jön össze ez a csakrás bu.ziság és a keresztény Magyarország? Mi a .... köze van a keleti tanoknak a kereszténységhez?

2011. jan. 13. 13:05
 18/23 anonim ***** válasza:
Még valamit kedves magyarhiperszupergalaktikusfajozók! Ha a magyar olyan kur.va okos és tényleg mi vagyunk az alfa és omega, akkor hogy lehet hogy mi 1000 éve még csak vándorló, vadászó nép voltunk jurtákban, de mondjuk a kínaiak és indiaiak meg több ezer éve letelepedett, kultúrált civilizációk?
2011. jan. 13. 13:09
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

Elmebeteg cikk.

Azt hittem, az efféle szenny, amely a Jobbik feltörése idején, 2008/2009-ben volt különösen népszerű, mára kiment a divatból.

Tévedtem, még egy kevesen nyomatják ezeket az ökörségeket. De azért szerencsére egyre kevesebben.

2011. jan. 13. 13:18
 20/23 anonim ***** válasza:
63%

A válasz írója 52%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 13:18

Én inkább úgy látom, hogy egyre többen hisznek benne. De nem is értem, milyen ember az ilyen? Mármint az olyan ember, aki a hazáját csak úgy tudja szeretni, ha kitalál hozzá valami nagyítást, mert nem jó neki úgy, olyan érdemekkel ahogy van?

Az is érdekes, hogy Szaniszló nagymester a saját műsorán kívül egészen máshogy nyilatkozik erről a dolgokról(pl Időrosta vendégeként teljesen mást mondott)

Látszik, hogy az agyatlan, műveletlenek megvezetése hogy megy...

Komolyan mondom, ha ezek kerülnek többségbe elhúzok innen a francba. Már a románok eredettörténeténél is szánalmasabbak vagyunk, pedig azt hittem egy ilyen felvilágosult ország nem sülyedhet odáig, főleg nem eshet az a szint alá...

2011. jan. 13. 13:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!