Miért nincs több pártrendszer Magyarországon?
Figyelt kérdés
2009. jan. 31. 16:52
2/6 anonim válasza:
Papíron az van, de ezek a háttérben együtt söröznek, és összefognak, hogy "most te fosztod ki a népet, utána meg én"
3/6 anonim válasza:
jav:többpártrendszer:-)rosszul írtam..
szóval elviekben az van,de a 2.válaszoló rátapintott a lényegre...1.voltam...
4/6 anonim válasza:
Többpártrendszer van.
Az más kérdés, hogy megint a szocik kormányoznak, de őket mi választottuk. Választhattuk volna Thürmer Gyula pártját is. Ők a Munkáspárt vallja magát az egykori MSZMP utódjának. Az MSZMP kormányzott annak idején az egypártrendszer keretei között.
Elképzelhető, hogy 30-40 évvel ezelőtt börtönbüntetést kaptál volna, ha ezt a kérdést felteszed.
-illéspityu-
5/6 anonim válasza:
2 part rendszer van :) Szocik + Zsidesz
Olyan jól megosztották a lakosságot, hogy nehéz lesz őket kirobbantani. Nagyon sok embernek be kéne látnia, hogy ezeknek az együtt söröző hazaárulóknak piros lapot kell adni.
6/6 anonim válasza:
Többpártrendszer van, a parlamentben sem csak 1 vagy 2 párt van, hanem ott az SZDSZ, MDF, KDNP, MSZP, FIDESZ de parlamenten kívül még rengeteg, MIÉP, JOBBIK, MUNKÁSPÁRT és még vagy 200 darab bejegyzett magyar párt létezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!