Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Újabb taxisblokád? Vélemények?

Újabb taxisblokád? Vélemények?

Figyelt kérdés
2011. jan. 12. 17:25
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
58%
Annak idején olyan feltétellel kaptak amnesztiát, hogy ha még egyszer megcsinálják, akkor kemény retorzióra számíthatnak! Fosik mindenki, félti az egzisztenciáját!
2011. jan. 12. 19:02
 12/23 anonim ***** válasza:
57%

"Kevered a szezont a fazonnal, mint mindig."

- Jaj, bocsánat, nem gondoltam, hogy ha nem érnek be a dolgozók az Elektromos Művekhez, akkor a vasutassztrájk NEM AKADÁLYOZTA ennek a közérdekű üzemnek a működését...

Hogy én milyen tudatlan vagyok!

(És mennyire befolyásolja a nézőpont egyes dolgok megítélését! :-D)

Pedro

2011. jan. 12. 19:52
 13/23 anonim ***** válasza:

BENZINKUTAK ELLENI KAMPÁNY

Január 17, 18 és 19-én fogjunk össze és lássák meg a MILLIÁRDOS kőolaj-ipari cégek és az állam, hogy milyen amikor pénzt vesztenek. A következő a recept, hogy CSÖKKENJEN az üzemanyagok ára: SENKI NE VEGYEN HASZNÁLATBA EGYETLEN BENZINKUTAT SEM – JANUÁ ...tovább » ...tovább »R 17,18 és 19-én. Járjunk buszokkal, biciklivel, gyalog vagy az említett három nap előtt tankoljunk.

Emlékezzetek 1989 December 21, 22-re, amikor hasonló módon cselekedtünk és meg lett az eredménye. KÜLDD TOVÁBB EZT AZ ÜZENETET, HOGY JUSSON EL AZ EGÉSZ ORSZÁGNAK

(próbáljuk meg! Veszteni nem tudunk! A fuvarozók is lehetőség szerint ezen a 3 napon külföldön tankoljanak, ha van rá lehetőség, ők ugyanis a legnagyobb felhasználók, ezzel a legfőbb befizetők, és legjobban kiszolgáltatottak!)

2011. jan. 12. 20:48
 14/23 anonim ***** válasza:

ma 20:48

Úgy van. Egy hétvégén át ne tankoljatok, ettől majd Venezuela és Szaúd-Arábia növeli a kitermelést és lezuhan az olaj világpiaci ára :)))

Így működik ez, hogyne. Mint a mesében.

2011. jan. 12. 21:00
 15/23 anonim ***** válasza:
iwiw-en terjesztik :D gondoltam idevág és vártam a reakciókat :P
2011. jan. 12. 21:02
 16/23 anonim ***** válasza:
Forradalom kéne ide nem TAXI-s sztrájk
2011. jan. 13. 09:49
 17/23 anonim ***** válasza:

zoco Te biztosan nem az a doki vagy aki egy szegényes vidéki kis kórházban szegény gyerekeket gyógyít ! Mert azoknak nem megy jól, tudod ?

És azok nem ide járnak egész nap írogatni, hanem a kis betegeikkel foglalkoznak.

2011. jan. 13. 09:53
 18/23 anonim ***** válasza:
Ja most látom, van magánrendelőd is !! Nyilván jó nagy pénzeket leakasztasz a kétségbeesett szülőkről egy-egy vizsgálatért.
2011. jan. 13. 09:55
 19/23 anonim ***** válasza:
9:55-nek. Tudod most épp kivettem két hét szabit magamnak,mert a magamfajta lenyúlós orvosoknak is kell pihenni.Amúgy meg magánrendelésen meghatározott összegek vannak,ha hozzám jön valaki,tudja mennyi,mert ki is van írva.Kicsit gondolkozz,mielőtt írsz.Egyébként meg visszatérek a hozzám közel álló oldalra,hogy ott segítsek a szakmámba vágó kérdéseknél.Szép napot!
2011. jan. 13. 10:20
 20/23 anonim ***** válasza:
Ideje volt zoco :D :D Ajánlanám neked a www.orbanviktor.hu-t :) halellujaaaaaa :)
2011. jan. 13. 10:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!