Mennyire vannak eladósodva a magyar emberek?
0 forint 0 filér szerencsére még
2 ált iskolai tanári fizetésből azért még meg lehet élni rendesen.
Bár még mi is meg voltunk egy nemrég incidens miatt szorulva ,de végül is jól jöttünk ki belőle és nem lett negatív.
Szóval sosem árt félretenni egy kis tartalékot.....
Még nincs.
Én 35 éves koromban veszek hitelre egy házat,(van egy,amin nincs,)életbiztosítással egybekötve,no nem nagy értékűt.Ha véletlenül megdöglök,lesz 2 háza a gyerekeimnek,ha nem döglök meg,akkor lesz még egy tehermentes ingatlanom.
00:27 - Dokikám, ti szerencsések vagytok, de egy nagynéném szintén orvos (szakmája egyik kiválósága) és albérletről albérletre járt, csak mert oda ment mindig, ahol volt munka, ő meg szegény családba született, és a gatyája is ráment, megtakarításra már nem jutott, igaz, adósságot se halmozott fel, mert nem is kapott volna hitelt, örült, ha meg tudott élni hónapról hónapra, turikban vette a ruhát, szórakozás nuku, ő úgy döntött, hogy élt a külföld adta lehetőséggel, most már ő is meg tud élni, de tudod, attól, hogy valaki "orvos", még nem jelenti azt, hogy problémamentes az élete anyagi téren, te meg úgy állítod be.
Amúgy én csak lakáshitelt szeretnék felvenni, mert az én fenekem alá se tudnak lakást adni, és még nem örököltem, mindenkim él, akitől örökölhetnék, és nincsenek egy összegben lakásra való millióim, nekem elég egy kicsi, de ahhoz is hitel kell majd, és nem gondolom, hogy ez (akármilyen anyagi helyzetben) felelőtlenség volna. A lakhatás, a fedél alapvető dolog lenne egy normális társadalomban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!