Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Jobbikosok miért haragszanak...

A Jobbikosok miért haragszanak a zsidókra?

Figyelt kérdés
2011. jan. 10. 20:36
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
46%

A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 21:25

Nos, barátom, az olyanokkal nem lehet mit kezdeni, mint amilyen te vagy.

Ha téged az sem zavar, hogy a patkányforradalmi vezetők 1 kivételével mind zsidók voltak, hogy az 1945 után stagnáló magyarországi gyilkos hatalom 4 fővezére mind zsidó volt, hogy a kommunizmus kiagyalói és véres megtestesítői szinte kivétel nélkül zsidók voltak, akkor nem tudok veled mit kezdeni.

Ha neked nem tűnik fel, hogy szórakoznak velünk és ülnek a nyakunkban, miközben egy vesszővel csapkodják a segg*ünk és közben azt ordítják, hogy "Gyíí té, büdös magyarja, gyíí!", akkor már neked tényleg annyi.

2011. jan. 10. 21:33
 12/26 anonim ***** válasza:
20%

És ha nem elég neked 30 név, hát akkor tessék:

[link]

2011. jan. 10. 21:36
 13/26 anonim ***** válasza:
20%

Gazdasági-politikai vezetők:

[link]

2011. jan. 10. 21:38
 14/26 Sz1u ***** válasza:
61%

21:33

No kedves barátom, akkor jó gyűlölködést! Egészségedre!

Én sem tudok mit kezdeni Veled! Látom, kioktattak alaposan, nem tudom felvenni a versenyt (de asszem' nem is akarom). Még szerencse, hogy azért a normális többség nem így gondolkozik, mint Te! De mint mondtam jó gyűlölködést! Ezzel megoldódik minden problémád, ugye...?

2011. jan. 10. 21:57
 15/26 anonim ***** válasza:
30%

A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 21:57

Te nem gyűlölöd azt, aki tönkre akar tenni téged?

Ha egy ember meg akar téged gyilkolni, akkor az öledbe veszed őt és elkezded dajkálni és szeretgetni?

Édes Istenem, hogy hová jutottunk logika terén... -.-'

2011. jan. 10. 22:24
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
A normálisabbak nem haragszanak,pl amikor tagja voltam akkor én sem utáltam őket,hiába mondtak ezt azt.A vallás lényegtelen,nem az határozza meg egy ember jellemét és tetteit(ha csak nem fanatikus).Hiába soroltok fel 500 "gonosz,szarvas" zsidót ugyan annyit találni keresztény és egyéb vallású emberek között,akik még túl is tesznek a másikon.
2011. jan. 10. 22:50
 17/26 Sz1u ***** válasza:

22:24

Még szerencse, hogy Te mondtad ki: "hová jutottunk logika terén..."

Tudod, én is gyűlölöm azt, aki tönkre akar tenni, vagy meg akar gyilkolni (ezen utóbbi különösen tetszett)!

Most akkor kanyarodjunk vissza, ahoz a mondathoz, hogy soroljak fel 30 nevet (szinte) bármelyik nemzetből? Öööö... elsiettem ezt a kérdést..., lehet, hogy Burkina Faso-ból nem tudnék felsorolni annyi nevet.

Béke!

(megyek inkább a tudomány rovatba, mert ott nincs ennyi gyűlölködés)

2011. jan. 10. 23:09
 18/26 anonim ***** válasza:
25%

"megyek inkább a tudomány rovatba, mert ott nincs ennyi gyűlölködés"

Szerintem meg menj el a Holdra, ott simán nincs annyi gyűlölködés, mint a Földön.

Vagy a legjobb, ha itthagyod ezt az univerzumot és felkeresel egy olyat, ahol rózsaszín malackák röpködnek angyalszárnyakon és kicsike felhőpamacsok játszanak hárfákon az arra tévedők legnagyobb megnyugtatására.

2011. jan. 10. 23:56
 19/26 anonim ***** válasza:

Izraellel és a cionizmussal van baj

ja igen Izraeli főrabbi kijelenti aki nem zsidó az a zsidók rabszolgája...

de a legmeghatározhatóbb ok a kettős mérce

zsidókról cigányiról vagy jót vagy semmit

ez nagyon sok embernek szúrja a szemér és bántja az igazságérzetét

meg persze mindenre ráhúzzák az antiszemitizmust rasszizmust és el van intézve

na ezért kezdenek el az emberek egyre jobban kételkedni

2011. jan. 11. 03:02
 20/26 anonim ***** válasza:
Én azért haragszom rájuk mert védik a cigányokat a magyarokkal szemben, persze azért ők sem szeretnének cigányt a szomszédba, enyhén álszent. Meg azért mert is mert rendszerint magasabbra pozicionálják magukat mindenki másnál. De végülis ezeket a tulajdonságokat legalább ennyire utálom a magyarokban is:) De jó, akkor mégsem vagyok antiszemita!:)
2011. jan. 11. 08:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!