Miért van ilyen rosszul értelmezve Mo. -n az egyenlőség?
Szerintem teljesen rendben van, hogy a demokráciában a kisebbségeket védeni kell. Viszont, ami itt van, az a kisebbségek, legfőképp a cigányság pátyolgatása.
Tehát az szerintem se lenne helyes, ha összefogna sok száz magyar és elindulnának leölni, megverni a szlovén, sváb, szlovák, cigány és egyéb kisebbségeket. Ilyen szerencsére nincs is, és nem is férne bele a demokráciába.
Na de az sem helyes, hogy kivételeznek a kisebbséggel. Hogy ugyanazért a tettért enyhébb büntetést kapnak, hogy szemet hunynak néhány tettük felett, míg a többséget megbüntetik.
Mit gondolsz erről?
Igenis enyhébb büntetést kapnak, talán nem az erőszakos bűncselekményekért, de akkor is azt kapnak. És ezt el is könyvelhetitek!
Ha pl. Te kapsz egy 30 ezer ft-os büntetést gyorshajtásért és nem fizeted be, a legvégső lépésben kapsz egy felszólítást, hogy ha nem fizeted ki a 30 ezret leültetnek 30 napra (napi 1000 Ft)
Egy kolompár vagy egy sztojka esetében ha nem fizeti be a 30 rugót, leültetik 6 napra, mert az átlag magyar befizeti, nehogy a csurmeszba kerüljön, viszont az átlag "brazil" simán leüli a büntetést, ami viszont pénzbe kerül az államnak.
Egy 2008-as eset:
Az egyik vállalkozásom telephelyére 4-en törtek be, és megfogták őket a rendőrök. Persze csak az egyik ellen sikerült vádat emelni. Bevallott egy korábbi betörést is (ami szintén nálam volt és persze színesfémről van szó) összesen 600.000 ft értékben.
A büntetés = a kár megtérítése, bírósági papirom van róla de kitörölhetem vele + 30.000 Ft bírság amit ha nem fizet meg, akkor a fent leírt arányban le kell ülnie.
Ezért kapnak kissebb büntetést, mert tudja az állambácsi is hogy sokba kerül büntetni őket!
"Na de az sem helyes, hogy kivételeznek a kisebbséggel. Hogy ugyanazért a tettért enyhébb büntetést kapnak, hogy szemet hunynak néhány tettük felett, míg a többséget megbüntetik. "
Erről? Azt, hogy diszkrimináció és meg kell szüntetni. Az EU pl ezért nagyon seggen taszajtaná Orbánt!
"főleg, hogy azok akik ezt állítják, kicsivel késöbb azzal érvelnek, hogy lám-lám a börtönök is tele vannak velük..."
A börtönök nem azért vannak tele velük, mert ők ugyanannyi büntetést kapnak, hanem mert ők hivatásos bűnözők. Főállásban ebből élnek.
"Az olyan bájos, amikor a jobbikosok az egyik pillanatban arról beszélnek, hogy a börtönökben a rabok 3/4-e cigány, utána két perccel később már azt fejtegetik, hogy a cigányokat futni hagyja a rendőrség. Most akkor melyik?"
Ehhez mért kell jobbikosnak lenni? Én is látom, hogy ha mind lecsuknák aki megérdemli akkor a szabadon lévő lakosság 8 millióra csökkenne.
"A cigányok éppenséggel nem kapnak alacsonyabb büntetést. Nézd meg a statisztikákat."
Soha ne hazudj, mert nem vet rád jó fényt és az orrod is meg fog nőni. :)
Azzal egyet kell értenem, hogy Magyarországon a magyarokat nem védik meg. Nincsenek biztonságban más nemzetiségűekkel szemben. Nem úgy mint más államokban.
A törvény jobban védi a külföldieket, mint a magyarokat. Ezért a rendőrségnek is jobban meg van kötve velük szemben a keze. Ezt egy magas rangú nyomozó (jogi végzettségű) mondta.
Vannak emberek akik mindenhatónak érzik magukat és mások kritizálásával akarják önmaguk fontosságát kiemelni.
Engedd meg, hogy szabadon beszélgethessünk, legalább ennyi jogunk legyen itthon.
Uram, és ments meg minket a ...
Enter
Külföldön élek (európán kívül). Nem azért, mert így akartam, hanem a magyar állam nem védett meg.
Ha valamit nem értünk, vagy nincs róla információnk, még nem biztos, hogy baromság!
Valóban ugyan annyit kap a magyar és a cigány a gyilkosságért csak a tizedesvesszőnek a helyét vétették el folyton.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!