Miért van ilyen rosszul értelmezve Mo. -n az egyenlőség?
Szerintem teljesen rendben van, hogy a demokráciában a kisebbségeket védeni kell. Viszont, ami itt van, az a kisebbségek, legfőképp a cigányság pátyolgatása.
Tehát az szerintem se lenne helyes, ha összefogna sok száz magyar és elindulnának leölni, megverni a szlovén, sváb, szlovák, cigány és egyéb kisebbségeket. Ilyen szerencsére nincs is, és nem is férne bele a demokráciába.
Na de az sem helyes, hogy kivételeznek a kisebbséggel. Hogy ugyanazért a tettért enyhébb büntetést kapnak, hogy szemet hunynak néhány tettük felett, míg a többséget megbüntetik.
Mit gondolsz erről?
hol kapnak enyhébb büntetést?
ezt gyakran hangoztatják, de még nem láttam
az, hogy sipákol a cigány, hogy faji diszkrimináció így-úgy-amúgy nem szokott változtatni az ítéleten! ezt valaki elkezdte terjeszteni és a sok okoska meg átvette!
"szlovén, sváb, szlovák"
Ezekkel mi a bajod?
"Hogy ugyanazért a tettért enyhébb büntetést kapnak, hogy szemet hunynak néhány tettük felett, míg a többséget megbüntetik."
mesebeszéd.
főleg, hogy azok akik ezt állítják, kicsivel késöbb azzal érvelnek, hogy lám-lám a börtönök is tele vannak velük...
Nem kapnak enyhébb büntetést,ezt csak állítják néhányan.
Magyar gyilkos is kap olyan büntetést,amit a közvélemény enyhének tart!
itt mintha szégyellnem kéne néha, hoyg többség (magyar, dolgozó, gyerekes, stb) vagyok.
Szerintem ez még valami trianonból fakadó lelki kisebbségi érzés a magyarokban.Arra gondolok, hogy hagytuk elveszni a testvéreinket, akkor egy szrok vagyunk, nem mondjuk ki a nevünket.Hogy magyarok vagyunk. Vagy csak félve. Mert a kívülszakadtak szerintem büszkén vállalták még az ülldöztetésban is.
De a kazahokkal élő madzsarok nem mondják ki - az a legenda, hoyg elvesztették a nevüket, mikor nem jöttek velünk (még a csodaszarvas idején)Úgyis bennünk van ez, Koppány óta is, ez a félsz, szégyen, hoyg hagyjuk veszni testvéreinket..lehet, hoyg álomkórosan hangzik, de szerintem így van, régen gondolok erre. És sokan meg kihazsnáálják ezt, és csöpögtetik folyamatosan a népbe a lelkiismeretfurdalást, pusztán mert merünk létezni.Szégyenkezünk valahol mélyen a tudattalanban, hogy nem haltunk még ki...és alig fogannak meg a gyerekek..
Ne mondd rögtön, hogy őrült vagyok, nem fakadhat ez ilyesmiből? Hogy ennyire hagyjuk magunkat?Hoyg nem merünk odaállni: igenis, itt vagyok, magyar vagyok, többség vagyok, ez a mi országunk(itt mindjárt sikít: fasiszta, fasiszta...-pedig normális a saját országunkban otthon lenni.A fasizmust is rég feldolgozták, akik kitalálták, csak mi kapunk még mindig sokkot tőle.
A válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 17:13
Te egy sokgyermekes fasiszta vagy! Fúúúj!!!
"Hogy ugyanazért a tettért enyhébb büntetést kapnak"
Az olyan bájos, amikor a jobbikosok az egyik pillanatban arról beszélnek, hogy a börtönökben a rabok 3/4-e cigány, utána két perccel később már azt fejtegetik, hogy a cigányokat futni hagyja a rendőrség. Most akkor melyik?
Kicsit unalmas már ez az állandó nyafogás cigányügyben. Persze minden divat elmúlik. 1-1,5 éve még naponta kb. 50 ilyen hülye kérdés jelent meg, mint ez. Most már csak heti 1-2.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!