Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek milyen intézkedése...

Szerintetek milyen intézkedéseket kellene végrehajtani a kormánynak, hogy jobb legyen a gazdasági helyzet?

Figyelt kérdés
Olyanokon már gondolkodtam hogy ha visszaszorítaná a segélyeket de akkor megnőne a lopások száma esetleg ha a politikai elit fizetését csökkentené és szűrné a lopásokat a parlamentben akkor mit tudna vele kompenzálni?Én ilyenekre gondolok hogy üzemanyag ár csökkenés.
2011. jan. 9. 19:57
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
64%

"nade hogy becsatlakozzunk a globális piacba, na az már egy kicsit soknak tűnik."

már becsatlakoztunk

2011. jan. 9. 21:14
 12/35 anonim ***** válasza:
81%

ma 20:52 vagyok

Leírom a felsőoktatást én hogy képzelem el, hogy meglegyen a 100%.:)

A felvételi rendszer nem a középiskolai jegyekre (ahhoz nagyrészt ugye segg kell) koncentrálna, hanem lenne egy általános műveltségi, IQ és pályaorientációs ( hogy ne anyuci kedvéért mennyen egyetemre) teszt. Az alap felállás pedig az lenne hogy mindenkinek fizetni kell, de aki teljesít egy bizonyos szintet (80-85%) annak nem kellene fizetni, aki pedig egy bizonyos szint alatt teljesít (50%) annak bizony még felárat is kellene fizetni. Elég hamar kiszanálódnának 10évig járok főiskolára, mert általában részeg vagyok tanulok.Na nagy vonalakban ezt tartanám jónak.

2011. jan. 9. 21:31
 13/35 A kérdező kommentje:

21:31

Így már érthető,és tetszik.

2011. jan. 9. 21:38
 14/35 anonim ***** válasza:
73%

"Olyan intézkedést, amivel létrehoznának olyan felügyelőszerveket, akik komolyan veszik a feladatukat és a körmére néznének egyrészt a politikusoknak, másrészt pedig a cégvezetőknek, különös tekintettel az állami cégekre"

A kormánynak épp ez az ami szöges ellentétben van az érdekeivel.

2011. jan. 9. 21:43
 15/35 anonim ***** válasza:
44%

"A belső piac még reális, nade hogy becsatlakozzunk a globális piacba, na az már egy kicsit soknak tűnik."

Egyedül neked. :)

2011. jan. 9. 21:45
 16/35 anonim ***** válasza:
78%

ma 21:43

Tudom. De jó lenne, ha végre ráébrednének arra, hogy az önzés nem viszi előbbre az országot.

2011. jan. 9. 21:47
 17/35 anonim ***** válasza:
79%

ma 21:47

Vagy legalábbis az ilyen méretű önzés nem...

2011. jan. 9. 21:48
 18/35 anonim ***** válasza:
75%
Jó lenne, ha ráébrednének, de ezek biztos nem fognak. Ahhoz egy új kormány kellene igazán kis emberekből, akik eddig még hatalom közelében sem voltak.
2011. jan. 9. 21:50
 19/35 anonim ***** válasza:
86%

"ma 21:43

Tudom. De jó lenne, ha végre ráébrednének arra, hogy az önzés nem viszi előbbre az országot."

Csak a következetes választói magatartás, súlyosabb esetben pedig (ami most sajnos fennáll) a következetes népharag ébresztheti rá őket arra, hogy nekik értünk kell tevékenykedniük.

Addig nem lesz gazdaságilag tisztakezű kormányzatunk, amíg az MSZP bejut a parlamentbe, és amíg az előző kormányzatok korrupciós ügyei rendesen fel nem lesznek derítve, és a felelősök rács mögé nem lesznek helyezve.

Addig nem lesz demokrata, jogállami vezetésünk, amíg Orbán, Lázár, Navracsics és Schmitt fel nem lesz akasztva azért, amit az elmúlt fél évben tettek a jogállamiság és demokrácia ellen. A Közlönyben ott állnak a bizonyítékok.

2011. jan. 9. 22:30
 20/35 anonim ***** válasza:

20:43

"Szóval azt mondod, hogy Magyarország képes lenne versenyképes áron, versenyképes minőségben előállítani termékeket, amit lehetne exportálni?"

Cseppet se zavarjon, hogy Magyarország nettó exportőr ország.

2011. jan. 10. 05:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!