Fideszesek! Hány esélyt akartok még adni Orbánnak?
Ez megint MSZP fanclub?!
Mindkettő párt kommunista párt, nem jobb szinte egyik sem a másiknál, a Fidesz azért erőlködik kicsit a ország helyrehozásán, amellett, hogy zsebre dolgozik. Kérdem én mi jót csinált az MSZP? Az ország az ő idejük alatt a béka feneke alá sülyedt. Nézz kicsit körül a neten tudakozodj és utánna kritizálj! Legjobb lenne egy teljesen új felvilágosúlt párt, de ez soha nem fog valóra válni.
Ezt még megvárom.
De ha nem sikerül, akkor szervezek egy nemzeti terrorista csoportot.
Lehet téged is megkereslek.
Én válaszoltam.
A kérdező után te leszel a 2.
Kérdező! Én határozottan nem érzem, hogy az ország egyre rosszabb állapotban lenne... Sőt! Örülök, hogy egyfajta érték-, és szemléletváltás következett be a politikában, hogy végre azt támogatjuk, aki dolgozni akar, és gyereket vállal, hogy gátat vetünk a médiából ömlő szennyáradatnak, ami veszélyes a gyerekeinkre, és a saját értékrendünkre is, hogy megadtuk végre a kettős állampolgárságot a határon túliaknak, hogy felszámoljuk a vidéki kiskirályokat (köznyelven az uzsorásokat), hogy lábon merjük végre lőni a rendőrre támadó felbőszült etnikumot (aki eddig sérthetetlennek érezte magát a kisebbségi mivoltából adódóan), hogy végre nem csak bólogatunk a külföldi nagyhatalmaknak, hanem kiállunk a magunk érdekeiért, hogy végre nem az osztogatunk-megszorítunk elv szerint politizálunk, hanem képesek vagyunk hosszú távú gazdaságpolitikát folytatni, és még sorolhatnám...
Nincsen kolbászból a kerítésünk, és jó ideig még nem is lesz. Aki tudatos szavazó, az nem is várt azonnali csodát. Bár én azt hiszem, már az is csoda, hogy sokunkat még nem lakoltattak ki az otthonainkból... Az előző 8 évtől ugyanis legtöbben csak kifizetetlen számlákat, és összetört egzisztenciát kaptunk örökül. A nulláról (sőt, a mínuszokról) pedig nem lehet fél év alatt a csúcsra jutni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!