Nem kellett volna már hatályba lépnie az új médiatörvénynek? Akkor az RTL klub miért nem csak fél óránként rak be egy reklámot?
Figyelt kérdés
Vagyis nem kellett volna reklám nélkül leadniuk a Barátok köztöt? :)2011. jan. 5. 21:18
21/24 anonim válasza:
Megjegyzés Daphne 6 válaszához
Szerintem ezzel beáraznánk a hazugságot.
A média eldöntené, hogy a botrányból származó nézettség és haszon milyen arányban áll a várható büntetéssel.
Ha rentábilis, akkor mehet.
Ma a média is profit termelő vállalkozás.
A tulajdonosok nem az igazság bajnokai. Befektették a pénzüket és profitot akarnak.
22/24 anonim válasza:
Szerintem ha egy cég jelen esetben egy napilap kárt okoz a hamis tájékoztatással, akkor igenis fizessen a másnak okozott anyagi kárért, kiesett haszonért. Ha ez a kár akkora, hogy le kell húzniuk a rolót és fel kell számolni, akkor tegyék meg. Hiszen ha én bármilyen kárt okozok a felelőtlenségemmel, akkor az én cégem is fizetne ezért.
23/24 anonim válasza:
A válasz írója 53%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 21:52
ez volt itt az egyetlen hasznos válasz!
24/24 A kérdező kommentje:
és mi a helyzet a honlapok, blogok korlátozásával? Ha én blogot vezetek, akkor nem írhatok akármiről? nem nyilváníthatok véleményt, mert lenyomoznak és megbüntetnek?
2011. jan. 6. 07:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!