Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményetek a vasárnapi...

Mi a véleményetek a vasárnapi munkaszünetről?

Figyelt kérdés
Szerintem hülyeség, mert sokan szívesen vállalnak hétvégi műszakot, engem legalább is nem kényszerített senki, amikor régebben plusz pénzért bevállaltam. Igaz, akkor még nem volt családom. Ennyi erővel a 24 órás nyitva tartást is korlátozhatnák, nem?
2011. jan. 4. 08:55
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Nem azt mondtam, hogy jó dolog, ha kirúgnak néhány ezer embert. Egyébként a fene tudja, hogy valóban kirúgnák-e őket, hiszen a vásárlók száma nagyjából megmarad, csak a hét többi napján oszlik el, így lehet, hogy az az árufeltöltő nem menne vasárnap, hétköznap viszont be kellene mennie, mert több a meló. De ez csak egy kósza gondolat.

Olyan döntést pedig egyszerűen nem lehet hozni, ami mindenkinek tetszik, úgyhogy a b.szódj meget talán kicsit kikérném magamnak, ha nem haragszol.

2011. jan. 5. 09:28
 12/16 anonim ***** válasza:
Az árufeltöltőknek olyan mindegy ,hogy mikor kell kikerülnöm,pénteken,szombaton vagy vasárnap.Nagyon sokszor meg kell miattuk kerülni az egész rendszer, mert trécselnek, szórakoznak tehát nem a munkájukat végzik.Az más kérdéls,hogy vannak dotálva, de szánalmas a munka végzésük.Tipikus ellentmonásos példa, hogy dolgozom ha fizetnek.
2011. jan. 5. 11:16
 13/16 anonim ***** válasza:
Egyébként a véleményünktől függetlenül eldöntik,hogy nekünk mi a jó lásd a napirenden lévő média politikát,ami vegyes érzelmeket kelt bennem is.Hagy döntse4m el én,hogy mit akarok nézni pl.a TV müsor kapcsán.A boltok nyitavatartásáról ugyan ez a véleményem főleg ugy,hogy még az általkam ismert és megkérdezett bolti alkalmazottak is azt mondják,hogy nekik ebből jövedelem csökkenés lesz.A bátrabbak ugy nyilatrkoznak, hogy nem igaz az,hogy pl egy vasárnapot nem is fizették,vagy szimplán fizették.Az az tény,hogy ők vaghy kaffetériában, vagy bónba, vagy más módon lkettek káérpótolva.
2011. jan. 6. 07:16
 14/16 anonim ***** válasza:
23%
Kiváncsi vagyok akik ellenzik a vasárnapi boltzárat, azok dolgoznak-e Vasárnap? Milyen jó amikor nem láttod a párod/társad? Persze jó dolog a tuskóban lödörögni a lumpenproliknak.... És ne keverjük össze a kereskedelmet más iparágakal, pl. az orvosokal, tűzoltokal, mert baleseteket nem lehet szabályozni!! De a bevásárlást igen!! Megveszem Hétfőtől-Szombatik a z.a.b.á.l.n.i valót, hogy ne sirjanak a szátok kedves csak foysztani akkaró "honfitársaim"!!
2011. jan. 26. 17:12
 15/16 anonim ***** válasza:
És aki négy műszakban dolgozik azzal mivan? Ugyanúgy bent van vasárnap is néha. Ők dolgozzanak csak az eladók ne?
2011. jan. 26. 23:45
 16/16 anonim ***** válasza:
Igeg, ez a kérdés nagyon ellentmondásos, ugyanis hál Istennek olyant nem hallottam, hogy nem kötelező ott dolgozni, mert ez egy kicsit groteszk lenne,mivel kevés a munka lehetőség.A másik az, hogy jó ha a munkavállaló munkába álláskor tisztában van a követelményekkel, igy a munkaidővel és a téritésekkel.A harmadik, amire nagyon nehéz tanácsot adni, hogy menetközben változik meg minden és akkor már vagy kiállsz magadért és felmondanak, vagy tűrsz.Nekem az a véleményem, mert dolgoztam ilyen munkahelyen ,hogy módjáéval de szóvá kell tenni, ha jogsértés történik.Ebben az esetben, de ebben a kérdésben talán az érintettek nem mondanak véleményt.Amit a válaszolók mondanak azok inkább követetten érintettek, tehát hozzá tartozók.Mifelénk a tulaj a kiszolgáló vasárnap.Ez megoldható egy kisebb rendszerben.De egy pláza méretűben.Egyébként ha az érintetteknek meg jó, akkor minek vitatkozunk?
2011. jan. 27. 08:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!