Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Vajon szociológusok teszik...

Vajon szociológusok teszik fel az ellenzőt az átlagember szemére?

Figyelt kérdés
Ki találja ki ezeket?? : "Fenntartható fejlődés", a környezetvédelem mindenekelőtt, a dohányzás káros, globalizáció, elfogy a kőolaj, a közalkalmazottak alulfizetettek, fogy a magyar ember, romainterációra van szükség, nem lesz aki eltartson öregkorunkban bennünket, jólképzett bevándorlókra van szükség, paraszolvenciára szükség van (megvesztegetés!), mert az orvosok alulfizetettek, sok a túlsúlyos ember... stb. Ezek a rafinált, demagóg szövegek folynak a csapból is, nem tudtam mindet felsorolni... Vajon ki találja ki, és táplálja be az állampolgár fejébe, teszi fel a szemére az ellenzőt. Az biztos, hogy sokan ebből a tettből nagyon jól megélnek, pl. annyi környezetvédő van már pl., hogy el lehetne rekeszteni a Dunát velük.
2011. jan. 4. 08:25
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
*szellemiségről
2011. jan. 4. 11:20
 12/23 anonim ***** válasza:
24%

"mert nem azt írta, hogy a szociológusok "bort isznak, vizet prédikálnak""

ja.. én így értelmeztem a kérdezőt :D

2011. jan. 4. 11:22
 13/23 A kérdező kommentje:
11:22 Te látod jól,mit kérdeztem, nem a szociológusokkal van bajom, általánosságban kérdeztem, nem konkrétan, azért írtam oda, hogy "...stb". Általában hülyítik el a népet, csak egyirányba képes nézni a "szlogenjeiktől", amit betáplálnak szinte még a tudatalattinkba is. Nem konkrétumokra akartam rákérdezni, pl.,hogy a dohányzás káros vagy sem, hanem, hogy pl. a csapból is az folyik, hogy a dohányzás káros, és ennek következtében már a buszmegállókban is tilos a dohányzás pl (stb), ami igencsak vicces dolog, értelmetlen túlzás, de nem ilyen konkrétumokra kérdeztem rá, lsd. mivel kezdtem ezt a hozzászólást
2011. jan. 4. 12:33
 14/23 anonim ***** válasza:
52%
Nem fogalmazol érthetően, ami nagy baj, ha már kérdést írsz ki. Megjegyzem a dohány kitiltása a buszmegállókból nagyon helyes, mert baromi káros a passzív dohányzókra is, tehát nem értelmetlen túlzás. Mindenki mérgezze magát, ahogy akarja, de ezt a körülötte lévő embereknek nem kötelessége eltűrni, sőt.
2011. jan. 4. 12:39
 15/23 A kérdező kommentje:
Nyilt térben cigarettafüstöt eregetni, hát gratulálok szociólógus urak, lám itt már zümm zümm van...
2011. jan. 4. 12:55
 16/23 anonim ***** válasza:
Nyílt térben szerinted eltűnik a füst, vagy mégis mit gondolsz? Természetesen nyílt térben is ugyanúgy terjed, és 5-6 méteres körzetben gyakorlatilag ugyanolyan, mint zárt térben... Esetleg hamarabb szertefoszlana, de mivel nem csak egyet szív bele a dohányos, és fúj ki, így tökéletesen érezhető addig, amíg elszívja. A buszra is rengeteg dohányos úgy száll fel, hogy még beleszív egyet, eldobja (! magyarán szemetel), és a buszon, azaz zárt térben fújja ki. Ehhez nem kell szociológusnak lenni, hogy belássuk...
2011. jan. 4. 13:00
 17/23 anonim ***** válasza:
80%

"Ki találja ki ezeket?"

Vegyük sorra.

"Fenntartható fejlődés"

Egyes közgazdászok és környezetvédő aktivisták. Pl. a Római Klub.

"a környezetvédelem mindenekelőtt"

Ezt a környezetvédő mozgalmak mondják.

"a dohányzás káros"

Kérdezz meg egy orvost. Ehhez sem kell szociológus.

"globalizáció"

A globalizáció anélkül is létezik, hogy külön ki kellene találni. De jobb tudni róla, mint becsukott szemmel nem venni róla tudomást.

"elfogy a kőolaj"

Szerinted nem fogy el soha?

"a közalkalmazottak alulfizetettek"

A közalkalmazottak szerint feltétlenül.

"fogy a magyar ember"

Ez is tény, ezt sem kell "kitalálni".

"romainterációra van szükség"

Nincs szükség rá?

"jólképzett bevándorlókra van szükség"

Inkább rosszul képzettekre lenne szükség?

Nem igazán értem, mi a bajod. Amiket felsoroltál, azoknak meg nagyrészt semmi köze ahhoz, amivel a szociológia foglalkozik. Mi köze a szociológiának a kőolajhoz vagy a dohányzáshoz?

2011. jan. 4. 13:38
 18/23 anonim ***** válasza:
55%

ma 12:55

Mi köze a szociológusoknak a dohányzáshoz? Neked valami fejlövésed van, komolyan.

2011. jan. 4. 13:39
 19/23 A kérdező kommentje:
Nem sértődöm meg, írjon más is...
2011. jan. 4. 13:51
 20/23 anonim ***** válasza:
37%
Nem a szociológusok miatt nem lehet a buszmegálóban dohányozni. Néhányan jól el vannak tévedve!:O
2011. jan. 4. 13:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!