Egy csomó mai átlagember miért ítéli el lassan ugyanannyira a hippiket, mint a 60-es években az amerikai republikánusok?
Én nem ítélem el őket.
(egy átlagember)
Nem ítélem el őket, nincs velük semmi bajom és nem is találkoztam ezzel a jelenséggel, viszont hippiket se nagyon látok.
Hol találkoztál ezzel, hogy elítélik őket?
Én nem ismerek személyesen hippit és olyat se,aki elítélné őket.Azt viszont sokszor tapasztaltam,hogy öreg nénikék szokták a fura megjelenésű vagy harsány viselkedésű fiatalokat lehippizni:D
Másik,ami fura nekem,hogy amcsi filmekben a hippi nőket folyton ezoterika mániásként figurázzák ki.Pedig nem hinném,hogy minden hippi ezoterikus érdeklődésű,ahogy ez fordítva is igaz,tehát nem minden ezoterikus hippi.
Azt gondolom róluk,hogy általában vidám,szabadságpárti emberek lehetnek(illetve lehettek valamikor,mivel már nem sok létezik belőlük szerintem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!