Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem ciki ez?

Nem ciki ez?

Figyelt kérdés
[link]
2011. jan. 3. 14:00
 1/7 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem nem. Ők az egyetlenek akik évekig tartó pereskedés nélkül is helyreigazítást adnak ki.
2011. jan. 3. 14:06
 2/7 anonim ***** válasza:
95%
Nem. A kuruc legalább felvállalja, hogy tévedett sok más médium meg hallgat mindenről. Régóta olvasom és már nem egyszer láttam, hogy írták, hogy ez téves stb, de én ezt csak tisztelem bennük. Na jöhet a lepontozás a szabadságvédő fidroidoktól...
2011. jan. 3. 14:07
 3/7 anonim ***** válasza:
96%
Miért lenne ciki? Mindenki tévedhet, ők legalább elismerik, és kiírják, nem pedig sunnyognak.
2011. jan. 3. 14:11
 4/7 anonim ***** válasza:
19%
Szerintem a kurucnak semmi nem ciki. Ez a cikk azért is durva,mert ,aki a kurucra felkerül,az nem ,csak egyszerű rágalmazás éri,mint más médiumokban,hanem kijelentik magyarellenesnek,meg anyámkínjának... Felrakják az adatait,méltóságában megalázzák és megfélemlítik. Tudjuk ezt a honlapott nácik is olvasssák. Felraknak rólam egy képet,hogy én szerkesztem az antifasiszta honlapot,holnap összever 8 náci,holnapután már kit érdekel a "bocsánatkérés"????
2011. jan. 3. 14:36
 5/7 anonim ***** válasza:
73%

erről anno feltettem egy kérdést: http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__140..

annyi pozitívum van benne, hogy legalább önkritikát gyakorolnak...

2011. jan. 3. 15:08
 6/7 anonim ***** válasza:
62%

Szerintem meg kifejezetten ciki.

Pár éve emlékszem, volt egy videó, amin pár általános iskolás gyerek egy Nagy-Magyarországos pólós osztálytársukat veri. Erre feltették egy 14(!) éves lány adatait, elérhetőségét. Pár nap múlva meg kiderült, hogy annak a lánynak köze nem volt az egész dologhoz. Szerintetek milyen lehet egy gyereknek, amikor több száz fasisztoid primitív állat zaklatja valamivel, amihez köze nincs? Ennyit a kurucinfóról...

2011. jan. 3. 15:08
 7/7 anonim ***** válasza:
38%
igen ez is érdekes, hogy valóban sokszor igazítják helyre magukat! na de ez miért is van? talán szeretnek tényeket ferdíteni mint a többi médium? talán szeretnek rágalmazni, mint mondjuk a Hírszerző? jaaaaj hát mégsem olyan kis szentek, egyem a szívüket :D
2011. jan. 3. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!