Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Adnál-e munkát cigány származá...

Adnál-e munkát cigány származású embernek? Milyet?

Figyelt kérdés
2011. jan. 3. 11:16
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
63%
Igen. Pl. kertet ásni,havat lapátolni,füvet nyírni vagy hasonló munkákat. Ternmészetesen csak akkor,ha józan.
2011. jan. 3. 11:21
 2/26 anonim ***** válasza:
76%

Csakis olyat, ahol nem tud jelentősebb anyagi kárt okozni, szóval ahol nem tud se lejmolni, se tönkretenni vmilyen nagyértékű berendezést.

Ha beválna, mint munkaerő, de csakis idővel, akkor elgondolkoznék, hogy esetleg feljebb léptetem, illetőleg a lehetőséget megadom neki más tevékenységi körre, de a szemem akkor is rajta tartanám.

2011. jan. 3. 11:30
 3/26 anonim ***** válasza:
86%

Nyilván a végzettségének, képességeinek megfelelőt.

Ha mint munkáltatónak arra van szükségem (és elvállalja) akkor az első válaszoló által említett fizikai munkákat..

De ha pl van valami egyéb szakképesítése, esetleg diplomája és a kvalitásai komolyabb állás betöltésére is alkalmassá teszik, akkor nyilván annak megfelelő pozíciót ajánlanék fel.

Ha még esetleg ajánlásokkal is rendelkezik, akkor még jobb!:)

De igazából ez vonatkozik a nem cigányokra is.

2011. jan. 3. 11:32
 4/26 anonim ***** válasza:
78%

Párom cigány származású, középfokú végezttséggel és szakmai előélettel rendelkezik, ha munkaadó lennék, biztos felvenném, mert jó munkaerő.

:))

2011. jan. 3. 11:48
 5/26 anonim ***** válasza:
87%
Persze, adnék, feltéve, hogy megvan hozzá a kellő végzettsége.
2011. jan. 3. 11:59
 6/26 anonim ***** válasza:
81%

Ez így kevés. Írj legalább egy végzettséget, iskolai eredményeket, stb.

TE se úgy mész állásért, hogy itt vagyok, adjatok állást, hanem viszel egy komplett önéletrajzot. Az alapján sem döntenek egyből, hanem mész személyes elbeszélgetésre, akár többfordulós kiválasztás is lehet, pszichológiai, grafológiai, AC tesztekkel, stb.

Ma már egy takarítói vagy gyári munkás is így megy állást keresni: önéletrajz + minimum egy személyes kiválasztás, elbeszélgetés.

A kérdés így értelmetlen.

2011. jan. 3. 12:03
 7/26 anonim ***** válasza:
94%

Természetesen adnék akkor, ha a beosztottjaim ismerve tudnám, hogy nem fogják kiközösíteni és a megpályázott állásra alkalmas, jó megjelenésű, rendelkezik a megfelelő végzettséggel és tapasztalattal.

Különben dolgoztam már romával, nem volt vele gond.

2011. jan. 3. 12:08
 8/26 anonim ***** válasza:
100%
Azért nem kell egy kalap alá venni a roma származásúakat. Nekem a szomszédom roma család. Tisztességes dolgozó emberek, és szépen nevelik a gyerekeiket. Szoktunk is beszélgetni.
2011. jan. 3. 12:10
 9/26 anonim ***** válasza:
100%

12:03

Sztem nem konkrét eset kapcsán kérdezi ezt a kérdésfeltevő, csak általánosságban..

2011. jan. 3. 12:15
 10/26 anonim ***** válasza:
39%
12.15: jó, akkor általánosságban: mi alapján ítélje meg valaki a munkavállaló önéletrajza alapján, hogy roma?
2011. jan. 3. 12:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!