Tényleg meg kéne bocsátani az MSZP-nek?
Figyelt kérdés
Idéznék egy válaszból: "A szocik egy másik alternatíva, lehet, hogy sok minden rosszul csináltak, de arra ami most folyik szerintem nincs bocsánat"
Miért, az MSZP talán megérdemli a bocsánatot? vagy a Fidesz?
szerintem nem! szerintetek?
2011. jan. 3. 01:16
11/11 anonim válasza:
Az előttem lévők hozzászólásait el sem olvastam, ne hogy befolyásoljon valaki a válaszadásba.Tehát az mszp-s tettek és a szöveg az általános politikájukban egyáltalán nem volt szinkronban.A dolgok "magántulajdonba vétele" pedig nem megbocsátható még akkor sem,ha a politikusaik egy része távol tartotta magát a lenyulásoktól,de Ők viszont ugy tettek,mintha az nem is létezne.Némelyik még most is egyenes derékkel osztja az észt egyes csatornákon, holott minden válaszukat avval kellene kezdeni,hogy bocsánat kedves és mélyen tisztelt szimpatizások magukat nagyon átvertük.Nem volt véletlen GyF Öszödi beszéde és elhiszem,hogy nem igazságmondó tablettától lett őszinte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!