Tényleg meg kéne bocsátani az MSZP-nek?
Idéznék egy válaszból: "A szocik egy másik alternatíva, lehet, hogy sok minden rosszul csináltak, de arra ami most folyik szerintem nincs bocsánat"
Miért, az MSZP talán megérdemli a bocsánatot? vagy a Fidesz?
szerintem nem! szerintetek?
hát van aki szeret 2x szarba nyúlni
úgy látszik te ez a típus vagy kérdező
ja bocs mégse
a kérdező pont hogy nem tartozik bele abba a kategóriába :)
A Fidesz 8 év alatt sikeresen elültette a fejekben,hogy az országot CSAK az MSZP és az elmúlt 8 év tette tönkre.
Ez pedig NEM IGAZ!
A rendszerváltás óta minden kormány csak a saját érdekével törődött,nem az országéval. Csak a saját gazdagodása érdekelte,azt adott el,amit tudott. A Fidesz is ezt tette pl.a mezőgazdasággal, Torgyán hathatós közreműködésével!
Egyik sem különb a másiknál.
Hogy meg kell-e bocsátani nekik?
A megbocsátáts keresztény erény,de mi haszna lenne bármelyik pártnak megbocsátani?
Egyiknek sincs esélye a Fidesz diktatúra építése ellen.
Nem bocsátok meg egyik pártnak sem!
Nem, az MSZP minden esetben bebizonyította, hogy képtelen normálisan kormányozni, nincs semmiféle startégiája arra nézve, hogy hogyan lehetne Magyarországot tartósan növekedési pályára állítani. A Gurcsány-éra aztán a maga mérhetetlen korrupciójával végképp tönkrevágta a szocikat, nemigen fognak már felállni a padlóról.
A Fidesz-kormányzásában is benne van a nagy bukás lehetősége, még nem tudni, mi lesz, de akármi is történik, attól az MSZP még a történelem szemétdombjára való.
"07:23"
halál nyugodtan ki lehet mondani hogy mszp-ék látványosan tették tönkre az országot
minden nap 1 korrupció ügy? de nyilván a fidesz mondta hogy lopjanak -.-'
hova lettek a milliárdok? és ha az lesz az érved hogy a fidesz is lop az elég gyengus
ha meg a média törvénnyel akarsz érvelni hogy itt a diktatúra akkor meg csak nevetek rajtad :)
legyen is diktatúra nekem is sz@r lesz de neked nektek még sz@rabb és ez olyan jó :DD
(nem vagyok fideszes isten őrizz)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!