Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért van az, hogy hazánk...

Miért van az, hogy hazánk legnagyobb rétegét jelentő szegények nem jönnek rá: a FIDESZ kormány pont őket teszi tönkre? Miért van az, hogy mindig megválasszák?

Figyelt kérdés
Az adótörvény nem kedvez a szegényeknek. A médiatörvény nem engedi, hogy megszólaltassák őket, a nyugdíj törvény elveszi a nyugdíjukat. Miért népszerű mégis?
2011. jan. 2. 22:36
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

"Aki azt mondja, hogy igazságos ugyanannyi adót vonni egy minimálbérért gürcölőtől, mint egy milliárdos jacht tulajdonostól, annak nagyon halvány az igazságérzete."

Mi az, hogy ugyanannyit? Szerinted 100 ezer 16%-a a több, vagy az egymillióé?

2011. jan. 3. 11:28
 22/27 anonim ***** válasza:
0%

11:23-as

A jobban keresők nem a szarabbul keresők megtakarítását és adóját kapják meg, mivel még így is többet fizetnek be a közösbe.

De igazad van. Szerintem aki mondjuk 150e vagy 200e Ft felett keres az fizessen be annyi adót, hogy a nettója a minimálbér legyen. Dögöljön meg a szomszéd tehene is. Inkább ez a szánalmas hozzáállás.

2011. jan. 3. 17:11
 23/27 anonim ***** válasza:
60%
utolsó, látszik eléggé hülye vagy. Szerinted mire kell a mnyp meg a többi lopás? De mondom, erről beszélek, ilyenkor befogjátok a fületeket, szánalmasak vagytok, sőt, ugyanolyan tolvajok mint a fidesz. De tudom, pénz beszél. nem tudom miért vártok megértést bárkitől is, ha ti átgázoltok mindenkin a pénzért.
2011. jan. 3. 17:26
 24/27 anonim ***** válasza:
Szerintem mindenki rájött már erre, kérdező, de EZ A RÉTEG FÉLTI LEGJOBBAN A MUNKÁJÁT!
2011. jan. 3. 19:22
 25/27 A kérdező kommentje:

A vita zárása (egyenlőre)!

Sok vélemény érkezett a kérdésemre, és számomra kiderült belőle két dolog:

1.) Nem vagyok egyedül, mások is észrevették, hogy a jelenlegi FIDESZ vezette rendszer kifejezetten a gazdagokat és jól keresőket segíti, miközben a szegényeket sújtja.

2.) Sokan nem látják a kérdésben rejlő összefüggést, vagy nem akarják látni (ami lehet hogy rosszabb)

Mindenesetre köszönöm a válaszokat!

2011. jan. 4. 20:52
 26/27 anonim ***** válasza:
Húú, micsoda dolgok derülnek ki számodra. Lefordítom, amit írtál: 1, vannak, akik velem értenek egyet. 2, akik meg nem, azok hülyék.
2011. jan. 4. 21:04
 27/27 A kérdező kommentje:
"Húú, micsoda dolgok derülnek ki számodra." Nem figyelsz öreg: akik nem értenek velem egyet nem azonosak azokkal akik nem látják át a felvetett összefüggést. Én ezt írtam le tanulságként. Ha fikázni akarsz, legalább koncentrálj picit ...
2011. jan. 4. 22:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!