Miért így köszönnek a jobbikosok?
"Adjon Isten!"
Mintha valami papok lennének. Vagy ez valami KDNP 2.0?
"A Jobbikosok magyarok, azért köszönnek így..."
Hát én nem így köszönök. Akkor én mi vagyok?
most ezzel mi a baj?
szerintem meg csak a politikai hozzátartozás miatt mondják, egyből kitűnik melyik párthoz tartoznak
Ez nem jobbikos köszönés ,csak kisajátították!
Adjon az Úristen szebb és Boldogabb új évet Mindenkinek!
Érdekes módon senki nem tudja, hogy eredetileg a "leventék" a Horthy korszak "katonai előképzősei", az köszöntek így, onnan vették.
http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__nepszokas..
Walter
Latod? ez gyors volt...Ma 19:23 kor meg is kaptad a valaszt amolyan jobbikos modra :D
Amugy senki nem veszi eszre, hogy mennyire jott be az a "szebb jovo" amit anno kis leventeek kivantak a horthy korszakban? Szerintem mar csak babonabol se kellene ismetelgetni hisz lathatja mindenki hova vezetett az a korszak es mive lett Magyarorszag. Mi lenne ha egyszer az emberek tenyleg egy realis szep jovot akarnanak mindenfele bukott rendszer /hungarista, kommunista/ stb. mult teljes kiiktatasaval? Vagy mar tenyleg ennyire meg vannak a lelkek es agyak nyomoritva, hogy nem latjak hova vezettek ezek a dolgok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!