Miért megint a fidesz?
Figyelt kérdés
Egyszer már volt a fidesz kormányon.. Utána jött az mszp és most megint a fidesz? Miért kellett újra megválasztani, ha egyszer már "leszavazták" ..? Mit vártak az emberek? Ezt valaki magyarázza el nekem. (elég fiatal vagyok, mondhatni keveset is értek ezekhez a dolgokhoz de ez számomra elég logikátlan...)2010. dec. 31. 16:21
1/19 anonim válasza:
Mert az emberek birkák, és irányíthatóak. Főleg ilyen nagy eszmék, mint Orbán Viktor nagyon tudják befolyásolni az embereket.
2/19 Saten ҉ válasza:
Mert nem jött be az emberek többségének az mszp, így leváltották őket. De nem találtak még annyira se jót mint a fidesz, szóval a sok rossz közül kiválasztották a legjobbat. Bár nem érdekel az egész politika, de szerintem ez lehet a magyarázat
3/19 anonim válasza:
embeer szilveszter van :D hagyjad már :D
4/19 anonim válasza:
Az MSZP-nél és az SZDSZ-nél minden jobb!
5/19 anonim válasza:
Nyilvánvaló volt.
Mellesleg azt várták az emberek, hogy meglegyen a 2/3-os többség, és legyen valami komolyabb változás. Hát lett is. Elveszik a nyugdíjunk.
6/19 anonim válasza:
HA lesz következő választás akkor meg megint MSZP és akkor elég sokan el is mennek az országból...
7/19 A kérdező kommentje:
Csak tényleg azt nem értem miért nem merünk váltani. Én hiszem hogy van még olyan ember aki talán tényleg az ország érdekeit szolgálná.. Bár lehet túl naiv vagyok.. De igaz szilveszter van (: BUÉK nektek!
2010. dec. 31. 16:36
8/19 anonim válasza:
szilveszter alkalmából hányjunk egyet a fityeszre:)
9/19 A kérdező kommentje:
Így is van.
2010. dec. 31. 16:39
10/19 anonim válasza:
Csak a Jobbik!!!!!!!
Szebb jövőt!!!!
BUÉK!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!