Mi lenne ha végre nyugatiassan gondolkodnánk és nem ragaszkodnánk ennyire a megrögzött sza. Rhoz ami nem működik?
Figyelt kérdés
Én úgy gondolom hogy az embereknek a felfogásán is változtatni kellene,nem egyfolytában a multikat szidni.Én sem vagyok multi párti,de azzal mi oldodna meg ha kiküldenénk őket az országból?Semmi.Nem kinai és osztrák vagy szlovák árut kell a multiba hozni,hanem magyart.Igen tudom azért mert olcsobb,de ha nagy mennyiségben lehetne itt is termeszteni mindent,akkor nem lenne drágább mint a szlovák,vagy a kínai.Rengeteg földünk van,ami ott áll kihasználatlanul az utak szélén.2010. dec. 30. 13:15
12/15 A kérdező kommentje:
Igen a könyv címet légyszi oszd meg velünk!
Köszi
2010. dec. 30. 17:17
13/15 anonim válasza:
14/15 A kérdező kommentje:
Köszi!Elolvassuk
2010. dec. 30. 18:18
15/15 A kérdező kommentje:
Jó iromány!
2010. dec. 30. 18:34
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!