Mi hasznát vesszük Schmitt Pálnak?
Figyelt kérdés
Most, hogy ilyen forradalmi időket élünk, és egyre másra szűnnek meg a FIDESZ által feleslegesnek ítélt intézmények (lásd Költségvetési Tanács), nem lehetne megszüntetni a köztársasági elnököt is a hivatalával együtt? Több milliárdos spórolást jelentene évente. Vagy tud valaki valami hasznos dolgot, amit Schmitt csinál?2010. dec. 28. 21:05
1/27 anonim válasza:
Annyit, hogy eggyel több ingyenélőt tartunk el.
3/27 anonim válasza:
Eggyel többen tapsolnak az Orbán beszédek alatt...
4/27 anonim válasza:
"nem lehetne megszüntetni a köztársasági elnököt is a hivatalával együtt?"
Erre semmi szükség. Schmitt Pál odaültetésével, ez gyakorlatilag már megtörtént.
Schmitt Pálnak egy haszna van. Ő is egy újabb bizonyíték arra, hogy a Fidesznél alávalóbb, képmutatóbb társaságot még nem látott a mi generációnk.
A szemünk láttára gyalázzák és rombolják a demokráciát. Ez nem maradhat büntetlenül! Szerintem a halálba rohannak.
5/27 anonim válasza:
"Szerintem a halálba rohannak."
A gáz mindössze annyi, hogy rántanak magukkal minket is.
6/27 A kérdező kommentje:
21.19: Én is úgy érzem, hogy a vesztükbe rohannak, csak az a gondom, hogy engem is magukkal cipelnek. És nekik azért nagyobbak a tartalékaik mint nekem...
2010. dec. 28. 21:22
7/27 anonim válasza:
Ezt a sírt közösen ássák húsz éve, ha nem régebben...
8/27 anonim válasza:
Helmet, jóval régebben ássuk ezt a sírt magunknak. Kérdés, hogy mikor temetik be a körülöttünk levők.
10/27 anonim válasza:
""Szerintem a halálba rohannak."
A gáz mindössze annyi, hogy rántanak magukkal minket is."
ha még csak magukkal rántanának, de sajna maguk előtt tolnak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!