Miért vannak olyanok, akik mindig azzal jönnek, hogy a Németeknek, meg az Amerikaiaknak nagyobb az államadósságuk, mint nekünk?
Figyelt kérdés
De azt nem nézik, hogy milyen a gazdasági, szolgáltatói és ipari hatalmuk a miénkhez képest.
És hogy ezek az országok könnyebben vissza tudnák fizetni, mint mi.
2010. dec. 28. 19:33
11/22 anonim válasza:
Kemény ez mind. Annyira jól kevés ország áll mint mi.
13/22 anonim válasza:
Érdekes, azt hogy valaki jól áll a listán, én úgy értelmezem, hogy kevés az államadósága. Úgy látom mások pont fordítva...
14/22 A kérdező kommentje:
Akkor ez miért nem látszik az életszínvonalon?
2010. dec. 28. 20:06
15/22 anonim válasza:
Mert hitelekből ás államkötvényből is lehet jól élni. Egy darabig..
Majd nézd meg őket húsz év múlva.
16/22 anonim válasza:
A németekről még el tudom képzelni, hogy talpraállnak, mint eddig mindig. De az USA már nem fog.
17/22 anonim válasza:
Értem ezt úgy, hogy az usa saját gazdasága által nem fog. Gondolom majd megint hódító háborúk zsákmányaiból szedik össze maguk.
18/22 anonim válasza:
Mondjuk mi nagyobb sz*rban vagyunk, mint ők. Úgyhogy először inkább magunk miatt aggódjunk.
19/22 anonim válasza:
Mi csak a kormányunk és a gazdaságunk, nem az adósságunk miatt vagyunk szarban. Ha nem adtak volna el mindenünk már adósságunk sem lenne.
20/22 A kérdező kommentje:
"Gondolom majd megint hódító háborúk zsákmányaiból szedik össze maguk."
És ha igen? Mivel másabb mint amit mi csináltunk 6-700 éve?
De most komolyan azt hiszed, hogy nekünk könnyebb lenne talpra állni mint az USA-nak. Te vagy ennyire hülye vagy vagy csak az USA-t rühelled és reméled megbukik.
Nem is tudom melyik ország a gazdasági hatalom. Mi vagy ők?
2010. dec. 28. 22:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!