Miért nyelitek be ezt?
A demokrácia szétverésére gondolok.
Kifejtve:
- az Alkotmánybíróság hatáskörének szűkítése
- az új médiatörvény, amiben mennyiségi megkötéseket tesznek a híradások tartalmára, eltörlik a véleményszabadságot, a Médiahatóságnak meg gyakorlatilag teljes döntési szabadságot adnak minden kérdésben
- visszamenőleges hatályú törvények megalkotása, a magánnyugdíj pénztárakra és a 98%-os rendkívüli adóra vonatkozóan (nem az intézkedés céljával van baj, hanem a módjával, ami a jogállamiság egyik legfontosabb szabáályát hágja át)
- a törvényalkotás során a társadalmi egyeztetés és a szakmai szervezetek véleményének teljes mellőzése (gondolok itt a készülő sztrájktörvényre, drogtörvényre...)
Tényleg akkora birkák vagyunk, hogy ezt lenyeljük?! Egy demokrata nemzet már rég fegyvert fogna! Azt hiszitek, hogy ez egy fejlett demokráciában, mint Franciaország, Egyesült Királyság vagy USA következmények nélkül maradhat?!
Tisztelt 17:49!
Én elmentem, és az MDF-re szavaztam. Abban bíztam, hogy elérik a parlamenti küszöböt. Tévedtem, nagy hiba volt. De az LMP sorsa ugyanolyan bizonytalan volt. Az MSZP-re meg nem voltam hajlandó szavazni, bár azt kellett volna tennem. Nem azért, mert megérdemelték, hanem azért, mert a 2/3-nál minden jobb. Nem voltam elég óvatos és megalkuvó. De akkor sem az én hibám, hogy így alakult a helyzet, hanem a fideszhívő vadbarmoké. A fejünkre hoztak egy diktatúrát, a krva annyukat!!!!
úgy igaz!!
...meg a többi, szavazástól elhatárolódó-é...!!!
"De akkor sem az én hibám, hogy így alakult a helyzet, hanem a fideszhívő vadbarmoké. A fejünkre hoztak egy diktatúrát, a krva annyukat!!!!"
NEm vagyok pártkatona, én nem bírom a fideszt.De még korántsem csináltak annyi rosszat mint az mszp.Az mszp hozta a fejünkre ezt a "diktatúrát", az ő krva anyjukat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!