"A modoros, öntudatos proli a demokrácia adta térben képződik, álműveltsége könnyen leleplezhető, vitakultúrája nincs, sablonos, közhelyes válaszait a médiából szedi össze. Eszköztárában érvek helyett nem ritka az agresszió (az odamondott frankó), a primer érzésekre épülő, s arra ható hatásvadász félinformáció"
Mintha csak a gyk.hu-s MSZP-s kommentelőkről lenne szó:)
Tipikus kuruc formula szerint írt vagdalkozás. Végy egy két igazságot és csavard ki úgy, hogy a saját vélt vagy valós igazadat tükrözze vissza. Viszont ezen a két részen behugyoztam:
"A bunkó proliból hiányzik a társas együttélés alapjának tekinthető tolerancia, környezete sokat szenvedhet létezésétől. A proli dühös, önfegyelme nincs, primér ösztönreakciók vezérlik."
"A modoros, öntudatos proli a demokrácia adta térben képződik, álműveltsége könnyen leleplezhető, vitakultúrája nincs, sablonos, közhelyes válaszait a médiából szedi össze. Eszköztárában érvek helyett nem ritka az agresszió (az odamondott frankó), a primer érzésekre épülő, s arra ható hatásvadász félinformáció."
És igen, b*zmeg, ezt itt olvasom a szélsőjobb nagy propagandaoldalán, magán a Kurucinfón! Szerintem ez k*rva ironikus.
"Ne hazuggyá!"
1. Van vagyonom, nincs tartozásom.
2. "ipari jellegű városban, annak lakótelepi övezeteiben élő" "panelben"- még csak közel sem
3. "alacsony helyzetű személy" - nagyon nem
4. "plázákban vásárolnak, mobiloznak, szlenget használnak"
sem mobilom nincs, szlenget nehezen értem, használni meg végképp nem tudom
5. "alkohoh, sör" - soha nem iszom
6. "proli szomszédja éppúgy ellenség" - tök jóban vagyunk
7. "lehetőségek hiányában nem tudnak fejlődni" - tudtam és tudok most is
Tehát semmilyen szempont alapján sem lehetnék proli.
"Tipikus kuruc formula szerint írt vagdalkozás. Végy egy két igazságot és csavard ki úgy, hogy a saját vélt vagy valós igazadat tükrözze vissza."
Hablaty.
Te is pontosan tudod hogy milyen az a tipikus segédmunkás panellakó.Milyen a viselkedése,a modora,a személyisége.Nemhiába ez a réteg az MSZP fő társadalmi bázisa a kisnyuggerek mellett.
"Mintha csak a gyk.hu-s MSZP-s kommentelőkről lenne szó:)"
Azért a jobbikosok is eléggé ilyenek.
"Hablaty.
Te is pontosan tudod hogy milyen az a tipikus segédmunkás panellakó.Milyen a viselkedése,a modora,a személyisége.Nemhiába ez a réteg az MSZP fő társadalmi bázisa a kisnyuggerek mellett."
Pontosan tudom milyen egy proli, el kellett már viselnem párat. De szerintem a politikai beállítottságukkal te meg a kuruc nem teljesen vagytok tisztában. Megnézheted, hogy a "monnyonle" rendezvényeken, a Jobbik összeröffenéseken meg a FIDESZ nagygyűléseken melyik figurából van arányaiban a legtöbb. Most a proliknál a sláger a "tolvajgyurcsány", a "viktormegóggya", a "gárdakőide", meg persze az elmaradhatatlan büdös cigányozás/zsidózás. Szerinted miből lett meg a kétharmad? Meg a Jobbik Parlamentbe kerülése? Meg kik verték szét Pestet? A jobbos értelmiség?
Ezért mondom azt, hogy a kuruc írása a bagoly mondja verébnek tipikus példája.
"Nemhiába ez a réteg az MSZP fő társadalmi bázisa a kisnyuggerek mellett."
Ugyancsak a jobbik és jópár fideszes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!